چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟


برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.

به گزارش لقمه، مریم مهرآزی در مورد نقش تغذیه در سلامت پوست خاطر نشان کرد: برای داشتن پوست سالم و شاداب عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، مراقبت‌های محیطی و تغذیه نقش دارد.

وی ادامه داد: برخی برای داشتن پوست سالم و شاداب تنها استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و ضد آفتاب را مورد توجه قرار می‌دهند در صورتی که تغذیه نیز یکی از ارکان اصلی شادابی و سلامت پوست است.

این متخصص تغذیه رعایت زنجیره درست غذایی و رساندن تمام مواد مورد نیاز بدن طی روز را یکی از نکاتی برشمرد که اغلب افراد به آن بی‌توجه هستند و افزود: مصرف میوه و سبزیجات تازه، لبنیات سبب می‌شود تا املاح و ویتامین‌هایی مانند ویتامین A و E که در شادابی پوست بسیار مفید هستند تأمین شود اما برخی افراد به ویژه زنان شاغل به دلیل کمبود وقت رو به مصرف غذاهای آماده می‌آورند که حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده و نمک است که علاوه بر ایجاد فشار خون و کبد چرب خود به مرور از شفافیت و سلامت پوست کم می‌کند.

مهرآزی خاطر نشان کرد: خوردن وعده‌های غذایی سنگین به ویژه در وعده شام بیشترین آسیب را به پوست می‌رساند و پوست را به سمت پیر شدن سوق می‌دهد. آنهایی که علاوه بر تناسب اندام ترجیح می‌دهند پوستی شاداب داشته باشند سوپ رقیق و آب میوه طبیعی را می‌توانند در وعده پایانی روز قرار دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر این نکته تأکید کرد که برخی از روی عادت در طی روز مدام چای یا قهوه می‌نوشند در حالی که کافئین موجود در این مواد فرد را از داشتن پوستی شاداب بی‌بهره کرده و در عین حال پوست را خشک می‌کند.

وی به آنهایی که برای رفع تشنگی نیاز به نوشیدن مایعات دارند توصیه کرد تا نوشیدنی‌های گیاهی مانند چای سبز و چای ترش را جایگزین چای و قهوه کنند.

بنابر تأکید این متخصص تغذیه مصرف بیش از حد مواد قندی مانند انواع شیرینی، قند و شربت‌ها مقاومت و ایمنی پوست را از بین می‌برد و به تدریج بدن قادر نخواهد بود قند را به درستی جذب و یا احیا کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4335 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 5881 ساعت: 10:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
4 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
5 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
6 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
7 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
8 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.