میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه


گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.

لقمه: گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است. مزیت دیگر گوشت میگو بالا بودن میزان املاح و به خصوص کلسیم و فسفر آن است، میزان فسفر و کلسیم آن نسبت به گوشت دام های کشتاری بسیار قابل توجه است. با توجه به این نکته که ارزش غذایی گوشتهای مختلف در درجه اول مربوط به میزان پروتئین و املاح آن(خصوصاً فسفر) است، گوشت میگو از این نقطه نظر دارای کیفیتی ممتاز است. گرچه ارزش حیاتی گوشت های قرمز از نظر تامین اسیدهای آمینه لازم، بیشتر از سایر گوشتها است ولی از نقطه نظر تامین پروتئین غذایی، بخصوص پروتئین حیوانی و با در نظر گرفتن میزان صید میگو و امکان توسعه و تکثیر این محصول در دریای جنوب بایستی توجه خاص به این محصول با ارزش مبذول شود.

مواد لازم:

گشنیز خرد شده                  3 قاشق سوپخوری
آویشن خرد شده                  1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده                  1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده                     3 حبه
نمك و فلفل                         به میزان لازم
آب لیمو                              2/1 پیمانه
روغن زیتون                          4قاشق سوپخوری
میگو بزرگ پاك كرده              24 عدد
برگ بو                               8 عدد
فلفل دلمه ای                      مقداری برای تزیین


طرز تهیه:

گشنیز، آویشن، جعفری، سیرخرد شده را در یك كاسه می ریزیم. نمك، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون را به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط می كنیم.
سپس میگوها را حداقل 6 ساعت و ترجیحاً یك شب در این سس در یخچال قرار داده ایم، تا كاملاً مزه دار شود را به سیخ می کشیم. بهتر است هر 6 میگو را داخل یك سیخ قرار داده به طوری كه بین هر 2 میگو یك برگ بو و فلفل دلمه ای سبز و رنگی قرار دهیم.
سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیكیو می گذاریم تا پخته شود. حداكثر زمان طبخ به صورت كبابی برای میگو 5 دقیقه است.

برای تزیین ایننوع از کباب، به جز فلفل دلمه ای رنگی، می توانید از تمام انواع سبزیجات استفاده کنید.




کد: 434 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۰ مهر بازدید: 7087 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


آزاده

سایتتون خیلی خوبه
زینب جون

ممنون اما تصاویرش کمه یه خورده بیشتر باشه بهتره

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.