میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه


گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.

لقمه: گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است. مزیت دیگر گوشت میگو بالا بودن میزان املاح و به خصوص کلسیم و فسفر آن است، میزان فسفر و کلسیم آن نسبت به گوشت دام های کشتاری بسیار قابل توجه است. با توجه به این نکته که ارزش غذایی گوشتهای مختلف در درجه اول مربوط به میزان پروتئین و املاح آن(خصوصاً فسفر) است، گوشت میگو از این نقطه نظر دارای کیفیتی ممتاز است. گرچه ارزش حیاتی گوشت های قرمز از نظر تامین اسیدهای آمینه لازم، بیشتر از سایر گوشتها است ولی از نقطه نظر تامین پروتئین غذایی، بخصوص پروتئین حیوانی و با در نظر گرفتن میزان صید میگو و امکان توسعه و تکثیر این محصول در دریای جنوب بایستی توجه خاص به این محصول با ارزش مبذول شود.

مواد لازم:

گشنیز خرد شده                  3 قاشق سوپخوری
آویشن خرد شده                  1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده                  1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده                     3 حبه
نمك و فلفل                         به میزان لازم
آب لیمو                              2/1 پیمانه
روغن زیتون                          4قاشق سوپخوری
میگو بزرگ پاك كرده              24 عدد
برگ بو                               8 عدد
فلفل دلمه ای                      مقداری برای تزیین


طرز تهیه:

گشنیز، آویشن، جعفری، سیرخرد شده را در یك كاسه می ریزیم. نمك، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون را به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط می كنیم.
سپس میگوها را حداقل 6 ساعت و ترجیحاً یك شب در این سس در یخچال قرار داده ایم، تا كاملاً مزه دار شود را به سیخ می کشیم. بهتر است هر 6 میگو را داخل یك سیخ قرار داده به طوری كه بین هر 2 میگو یك برگ بو و فلفل دلمه ای سبز و رنگی قرار دهیم.
سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیكیو می گذاریم تا پخته شود. حداكثر زمان طبخ به صورت كبابی برای میگو 5 دقیقه است.

برای تزیین ایننوع از کباب، به جز فلفل دلمه ای رنگی، می توانید از تمام انواع سبزیجات استفاده کنید.




کد: 434 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۰ مهر بازدید: 7154 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


آزاده

سایتتون خیلی خوبه
زینب جون

ممنون اما تصاویرش کمه یه خورده بیشتر باشه بهتره

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت