طرز پخت دلمه بادنجان با پنیر


بادنجان یکی از مواد خوراکی پر مصرف در میان ایرانی هاست که غذاهای خوشمزه نیز با آن تهیه می شود.

به گزارش لقمه،  برای دلمه بادنجان بهتر است از بادنجان معروف به آمریکایی استفاده شود که شکل آن کوتاه و شکم دار است. در هنگام پر کردن بادنجان توجه داشته باشید، هرگز مایه دلمه را فشار ندهید و زیاد پر نکنید. در دلمه بادنجان بهتر است دو حبه سیر را رنده کرده و تفت دهید و به مواد آن اضافه کنید.

مواد لازم (برای 4 نفر):

بادنجان دلمه‌ای / 8 عدد (500 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) / به مقدار لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده) / 400 گرم
پیاز داغ / 2/1 پیمانه (25 گرم)
زردچوبه (پودر شده)/ 1 قاشق سوپخوری (6 گرم)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش)/ 4/1 پیمانه (40 میلی‌لیتر)
رب گوجه فرنگی/ 3/1 پیمانه (80 گرم)
سبزی دلمه (ترخان،گشنیز، مرزه و جعفری) / (300 گرم)
(پاک کنید، بشوئید و خرد کنید)
پنیر گودا (رنده شده) / 400 گرم
کره یا روغن جامد/ 1 پیمانه (160 گرم)

روش تهیه:

1. بادنجان‌ها را شسته، پوست آنها را به صورت یک در میان با پوست‌کن (خط انداز) بگیرید. کمی پایین‌تر از کلاهک (در قسمت دم) با چاقو یک برش گرد زده و داخل آن را با قاشق خالی کنید طوری که دیواره و کف آن پاره نشود. داخل و اطراف بادنجان را به نمک آغشته کرده و یك ساعت در صافی قرار دهید. خرده‌های بادنجان را نیز بشوئید و یک دست خرد کنید، سپس در مقداری روغن سرخ کرده کنار بگذارید. بادنجان‌های درسته را نیز شسته و خشک کرده و اطراف آنها را در مقداری روغن سرخ کنید. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد (350درجه فارنهایت) تنظیم كنید.

2. گوشت را در مقداری روغن تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود. بعد پیاز داغ، زردچوبه، زعفران، نیمی از رب گوجه فرنگی را با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده تفت دهید. سپس در آخر سبزی و بادنجان خردشده و كمی پنیر رنده شده را بیفزائید و مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته و داخل بادنجان را با مایه پر کنید.

3. کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس روی مواد هر کدام از بادنجان بریزید و پنیر رنده شده را نیز بریزید و در آنها را بگذارید.

4. بعد بادنجانها را كف ظرف پیركس چیده، و در طبقه وسط فر قرار دهید تا آماده شود.

پیشنهاد: می توانید به سبزی دلمه، پیازچه (خرد شده) نیز اضافه کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ساناز سانیا

کد: 4453 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 3538 ساعت: 11:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
3 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
4 چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
6 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
7 روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
9 دستور پخت دلمه ماکارونی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 روش تهیه سس سالسا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
11 روش تهیه دلمه کلم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.