ضرورت مصرف کربوهیدرات به میزان کافی در وعده سحر


یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: سحر یکی از مهمترین وعده‌های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود. در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود.

به گزارش لقمه، مسعود نصیری اظهار داشت: لازم است در ماه رمضان شش وعده غذایی که فرد در یک روز عادی دارد را بین چهار وعده غذایی تقسیم کند.

وی افزود: سحر یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود و در این وعده باید از کربوهیدرات به میزان کافی استفاده شود.

این کارشناس تغذیه از برنج و ماکارونی به عنوان غذای مناسب برای وعده سحر نام برد و ادامه داد: چون ماه رمضان امسال در فصل گرما قرار دارد لازم است از آب و مایعات نیز به میزان کافی در وعده سحر استفاده شود.

نصیری افزود: روزه را باید با مصرف مایعات گرم، شیر، سوپ رقیق، چای و ماده شیرینی چون خرما افطار کرد.

وی با تاکید بر اینکه بین افطار و صرف شام باید یک ساعت فاصله باشد، خاطرنشان کرد: وعده شام باید پر کالری و با حجم بیشتری نسبت به وعده های دیگر باشد.

این کارشناس تغذیه معتقد است: مواد غذایی که در وعده شام مصرف می شود بستگی به ویژگی های جسمی فرد دارد، اما توصیه می‌شود در این وعده از مواد چرب و پرکربوهیدرات کمتر استفاده شود، اما مصرف پروتئین بیشتر باشد.

نصیری یادآوری کرد: یک ساعت پس از صرف شام نیز می توان وعده دیگری را در نظر گرفت که شامل میوه و سبزیجات کافی باشد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4509 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 2845 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
4 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
5 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
8 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
9 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
10 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»