روش تهیه پای شکلاتی سه لایه


دستور تهیه پای شکلات برای 10 نفر و طی 30 دقیقه آماده می شود.


• زمان پخت: 14 دقیقه با حرارت 450 درجه فارنهایت
• زمان سرد شدن: 24 ساعت

مواد لازم

• کیک پای*
• 113 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک پیمانه شکر
• ¾ پیمانه کره آب شده
• یک قاشق چایخوری وانیل
• ¾ پیمانه تخم مرغ
• سس شکلات سفید*
• سس شکلات شیرین*

طرز تهیه

1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای آماده شده را روی سطح صاف با وردنه باز کنید و به اندازه کف و دیواره های قالب پای یا تابه برش بزنید. آن را داخل قالب پهن کنید و لبه های خمیر را حدود 1.5 سانتی متر پایین تر از لبه قالب بگذارید. با چنگال خیلی آرام روی خمیر چنگال بزنید تا پف نکند. روی آن را فویل بکشید و حدود 8 دقیقه در فر آن را بپزید. از فر خارج کنید، فویل را بردارید و 8 دقیقه دیگر دوباره بپزید تا طلایی و ترد شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

2. در این فاصله، در یک قابلمه کوچک شکلات تلخ را با حرارت کم ذوب کنید. از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

3. در یک کاسه متوسط، شکر و کره را با همزن برقی حدود 4 دقیقه هم بزنید تا سبک شوند. شکلات آب شده و وانیل را اضافه کنید. به مرور تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست شود. با قاشق مخلوط شکلات را داخل کیک پای بریزید و 5 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید.

4. سس شکلات سفید را روی آن بریزید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید. دوباره سس شکلات شیرین را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. پای شکلات سه طبقه حاضر است.

کیک پای*

• یک و نیم پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه خمیر مایه
• ¼ پیمانه کره خرد شده
• ¼ پیمانه آب یخ

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کره و خمیر مایه را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آب یخ را روی مخلوط آرد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. خمیر خیس را در گوشه کاسه قرار دهید. یک قاشق دیگر آب روی آرد بریزید و هم بزنید و این کار را تکرار کنید تا همه خمیر خیس شود. خمیر را گلوله کنید و حسابی ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

سس شکلات سفید*

• 85 گرم شکلات سفید
• یک پیمانه خامه چرب

طرز تهیه

شکلات سفید را با 1/4 پیمانه خامه ذوب کنید. ¾ پیمانه باقی مانده خامه را در یک کاسه کوچک با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید تا سفت شود.

سس شکلات شیرین*

• 85 گرم شکلات شیرین
• یک پیمانه خامه

طرز تهیه

شکلات شیرین را با1/4 پیمانه خامه ذوب کنید. ¾ پیمانه باقی مانده خامه را در یک کاسه کوچک با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید تا سفت شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4512 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 4662 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
7 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
10 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
11 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.