قیمت گوشت گوسفندی به ثبات رسید


رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی گفت: هیچ کمبود و مشکلی در تامین گوشت گوسفندی وجود ندارد و ثبات قیمت‌ها را در دو ماه گذشته شاهد بوده‌ایم.

به گزارش لقمه، رضا ملکی اظهار کرد: در روزهای اول ماه رمضان به دلیل افزایش تقاضا برای خرید گوشت گوسفندی دو درصد افزایش قیمت این ماده غذایی را شاهد بودیم اما در حال حاضر این افزایش قیمت از بین رفته و به قیمت‌های سابق بازگشته‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که قیمت گوشت گوسفندی برای مصرف‌کنندگان چقدر است، بیان کرد: هر کیلو گوشت 22 هزار و 500 تومان برای واحد صنفی و هر کیلو گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه برای مشتری 25 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

ملکی درباره‌ی قاچاق دام گفت: در ماه‌های اسفند‌ماه و فروردین‌ حجم قاچاق بسیار کاهش پیدا کرده بود، اما متاسفانه در حال حاضر قاچاق افزایش پیدا کرده است و اگر این مشکل رفع شود هیچ مشکل و افزایش قیمتی در گوشت گوسفندی نخواهیم داشت.

وی تصریح کرد: دام زنده به کشور‌های عراق و ترکیه از مرز کردستان قاچاق می‌شوند زیرا در آن سوی مرزها برای هر کیلو گوشت دام زنده چهار دلار می‌پردازند.

رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی در پایان اظهار کرد: دام زنده در داخل کشور کیلویی 10هزار و 500 تا 11 هزار تومان به فروش می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4560 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير بازدید: 2037 ساعت: 10:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟