صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو
به جای پختن آلبالوپلو میتوانید برای مهمانیتان تهچین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
لقمه:
آلبالو پلو از آن غذاهایی است که اگرچه رنگ و لعاب خوبی دارد و برای مهمانها مناسب است ولی با توجه به اینکه به خاطر شهد آلبالو و شکر احتمال شفته شدن پلوی آن زیاد است، خیلیها از پختن این غذا برای مهمانیهای رسمی صرفنظر میکنند ولی یک راهکار وجود دارد. شما به جای پختن آلبالوپلو میتوانید برای مهمانیتان تهچین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
زرده تخممرغ 3 عدد
ماست چکیده 4 قس
آلبالو 400 گرم
شکر 4 قس
فیله مرغ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران ساییده شده 1 قچ سرپر
روغن به میزان لازم
کره (آب شود) 50 گرم
طرز تهیه
1 آلبالوها را بعد از پاک کردن و شستن در کاسهای بریزید و روی آنها شکر بپاشید. کاسه حاوی آلبالو را 24ساعت در یخچال قرار دهید. برنج را هم مدت دو ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی آلبالوهای آبانداخته را در سبدی بریزید تا آب آنها جدا شود.
2 پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد از آنکه فیلههای مرغ را با کمی نمک ، فلفل و زعفران مزهدار کردید، به پیازداغ اضافه کرده و همراه با آن تفت دهید. سپس نصف استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید، در تابه را بگذارید و بگذارید فیلههای مرغ بپزند.
3 قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و بعد از جوشیدن آب، برنج را در آن به روش آبکشی بپزید. کاسه بلوریای آماده کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید و ماست را هم به آن اضافه کنید و با چنگال حسابی بزنید. سپس باقی مانده زعفران را در آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید. برنج آبکش شده را داخل کاسه بریزید و به وسیله قاشق بزرگی آرام هم بزنید تا به این مایه آغشته شود.
4 تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس نیمی از برنج را داخل آن ریخته و بعد آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با یک قاشق بزرگ سطح آن را صاف کنید.
حالا روی آلبالوها را با لایهای از تکههای مرغ بپوشانید. لایه بعدی باقیمانده برنج است. با فشار پشت قاشق، سطح برنج را صاف کنید.
5 تابه را روی حرارت بگذارید و پس از آن کره آب شده را همراه با مقداری آب آلبالوروی برنج بریزید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید و بگذارید دم بکشد.
نقل از :آشپزی مثبت/ شماره 12
کد:
464
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان
بازدید:
9585
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9
چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10
نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمیدهد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه!
تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...
10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها
چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...
خوردن سالاد بدون روغن ممنوع
جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت
پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربههای تلخ موج های قبلی باشیم.
توجه به اشتغال خانوادهمحور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار
پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم میگذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامههای خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونهای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان
شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... اینها اعضای تیمی هستند که سالها است خوشمزهترین نان سنتی ایران را سر سفرههای مردم میگذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا میایستند، و قدیمیترین نان مثلثی شکل دنیا را میپزند؛ سنگک!
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفرههای ایرانی بود. وقتی سفره پهن میشد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی میکرد، یک سبد پر از انواع سبزیهای تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است