بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه


سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.

لقمه: این غذا علاوه بر سالم بودن حاوی مواد غذایی بسیار مفید برای بدن می باشد. همچنین برای از بین نرفتن خاصیت سبزیجات مدت پخت کوتاهی نیز دارد. بریانی سبزیجات اصالتا برای شمال کشور هندوستان است که با توجه به شیوع گیاهخواری غذا های هندی طالبان بسیار پیدا کرده است که مزه و طعم اکثر غذاهای هندی باب میل ما ایرانیان نیز می باشد. سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.

مواد لازم
سیب زمینی                          300 گرم، مکعبی شده
هویج کوچک                          100 گرم
بامیه                                   50 گرم، برش های نازک
 کرفس                                2 ساقه، برش خورده
قارچ سفید                           75 گرم، دو نیم شده
بادنجان                               1 عدد، دو نیم و برش داده شده
ماست                                1 و 4/1 پیمانه ترش مزه
زنجفیل رنده شده                  1 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده                       2 عدد بزرگ
سیر                                   4 حبه، خرد شده
زردچوبه                               1 قاشق چای خوری
پودر کاری                            1 قاشق غذا خوری
کره                                    2 قاشق غذا خوری
پیاز                                    2 عدد، خلالی شده
برنج دانه بلند                        1 و 4/1 پیمانه
جعفری                               کمی برای تزیین

طرز تهیه
برنج را برای 7 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها، بادنجان، هویچ و بامیه را در یک قابلمه حاوی آب با نمک به مدت 5 دقیقه بجوشانید و یا بهتر است که آنها را بخارپز کنید. سپس توجه کنید که آب نداشته باشند آنها را در یک کاسه بزرگ ریخته و با قارچ و کرفس مخلوط کنید.
پیازهای رنده شده، ماست، زنجفیل، سیر و پودر کاری را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را روی سبزیجات بریزید و این مخلوط را به مدت 2 ساعت در یک محل خنک قرار دهید.
کره را در یک ماهی تابه گرم کرده و پیاز های خلالی شده را به مدت 5 تا 6 دقیقه تقت داده تا طلایی شوند. (کمی از این پیاز را برای تزیین نگاه دارید.) مخلوط سبزیجات را به ظرف پیاز طلایی شده اضافه کرده و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید.
نصف برنج را در یک ظرفی به گنجایش 2 لیتر که قابل قرار دادن در فر باشد، قرار دهید. سپس مخلوط سبزیجات را با قاشق به روی برنج منتقل کرده و سپس با نصف برنج دیگر روی آنرا بپوشانید. درب ظرف را گذاشته و آنرا در داخل  فر با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار هید.
بریانی سبزیجات مان برای چهار نفر آماده است و حالا نوبت تزیین آن است.



کد: 467 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۹ آبان بازدید: 7692 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
7 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.