صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
کباب ترش محصول گیلان با دستور سرآشپز لقمه
کباب ترش محصول گیلان با دستور سرآشپز لقمه
کباب ترش که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ.
لقمه:
کباب ترش یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی که اگر به رستوران ها و غذاخوری های این استان و در برخی موارد استان مازندران وارد شوید، آن را می توانید بیابید، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ. این کباب با توجه به دستور پخت و مواد اولیه آن، در مناطق مختلف طعم های متفاوتی دارد، اما کیفیت و طعم آن، عموما در رستوران های شهر لاهیجان بهتر است.
مواد لازم
گوشت راسته گوسفندی یا فیله بدون استخوان 500 گرم
مغزگردو 100 گرم
رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زعفران آبشده 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
در ابتدا گوشت را با پشت کارد و یا گوشتکوب دندانهدار کوبیده و آن را مانند دیگر کبابها در مخلوط پیاز رنده شده و ماست قرار دهید. مغز گردو را آسیاب کرده و به مواد اضافه کنید. رب انار را با آب رقیق کرده و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد افزوده و روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان، گوشت ها را کمی نمک زده و به سیخ بکشید و آنها را کباب کنید. اما می توانید آن را به مدت 45 دقیقه نیز داخل فر قرار دهید.
کد:
469
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۰ آبان
بازدید:
13309
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8
سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
مریم
لقمه بسیار آموزنده پر محتواست
چیمن
درود بر شما،لقمه جذاب و اشتها برانگیزه.سبز باشید
مسی
برای کباب ترش سبزی محلی هم خوبه بریزیم
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟
سالها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خوانندههای این صف...
آب سرد کبد را چرب میکند
یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکیهای سرد را موج...
نکات مهم برای کاهش آلودگیهای میکروبی میوهها و سبزیها
پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی موثر دارد
پایگاه خبری لقمه: معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی اساسی دارد و سازمان محیط زیست از برپایی ششمین جشنواره فیلم سبز حمایت می کند.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون
آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته میشود.
نشانه های بیماری وبا چیست؟
وبا، یکی از بیماریهای اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح میشود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد میکند که شبیه آب برنج بوده و بیبو است یا گاهی بوی ماهی میدهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه میکنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است