دستور پخت تارت گوشت و پنیر


گوشت یکی از مواد غذایی پر مصرف در آشپزی است به همین دلیل در این دستور غذایی خوشمزه را با گوشت آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

 آرد                         250 گرم

 كره                        115 گرم

 زرده تخم‌مرغ             یك عدد

 نمك                       یك قاشق چایخوری

 شیر یا آب سرد         1/3 پیمانه

 
مواد لازم برای داخل خمیر

گوشت قیمه‌ای                           200 گرم

پنیر گودا                                   100 گرم

 پیاز                                           یك عدد

پیازچه خرد شده                   پنج ساقه

رب گوجه‌فرنگی          یك قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و روغن              به میزان لازم

 

طرز تهیه

آرد و نمك را داخل كاسه‌ای الك كرده و كره را تكه‌تكه می‌كنیم، سپس با انگشت آن را به خورد آرد می‌دهیم تا مثل خرده نان شود. زرده تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط می‌كنیم. شیر یا آب سرد را به تدریج به خمیر اضافه و مخلوط كرده تا خمیری به دست بیاید كه به دست تمیز نچسبد.
خمیر را در نایلون قرار داده و در یخچال 20 دقیقه استراحت می‌دهیم. در این فاصله پیاز را خرد كرده، به همراه گوشت در كمی روغن تفت می‌دهیم. به گوشت دو لیوان آب افزوده و با حرارت كم آن را مغز پخت می‌كنیم.
پس از پخت اجازه می‌دهیم آب گوشت تبخیر شود. رب‌ گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را به گوشت افزوده، مخلوط می‌كنیم و پس از كمی تفت خوردن حرارت را خاموش كرده تا مواد گوشتی خنك شوند. سپس پنیر رنده شده و پیازچه‌ها را به مواد گوشتی اضافه و مخلوط می‌كنیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل روشن می‌كنیم. خمیر را به دو نیم كرده و روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن می‌كنیم، یك قسمت را در قالب تارت باز كرده و مواد گوشتی را روی آن ریخته و پخش می‌كنیم و یك لایه خمیر دیگر را روی آن قرار داده و اطراف آن را به خمیر زیری پرس كرده و می‌چسبانیم. بهتر است لایه زیری بزرگ‌تر از لایه بالایی باشد تا برای دیواره ظرف نیز جا داشته باشد. روی خمیر چند سوراخ یا شكاف ایجاد كرده و در فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن طلایی شود می‌پزیم.


نکات:

می‌توانیم از گوشت چر‌خ‌كرده نیز استفاده كنیم.

برای روی تارت می‌توانیم زرده تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی خمیر مالیده تا تارت خوش‌رنگ‌تری داشته باشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 4697 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 4312 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 کاهش ۹۸ درصدی مصرف آب با نازل‌های نانویی محققان ایرانی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
4 قیمت موز به زیر سی هزار تومان می رسد ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 بالارفتن سهم تولیدکنندگان در فروش به شیوه استارتاپی ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان
6 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 رنگ های مصنوعی و عوارض شدید آن ها چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
8 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
9 طرز تهیه 5 غذای ترکیه ای را با ما امتحان کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
10 روزهای بهاری را با «تارت مارمالادی» تکمیل کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 طرز تهیه انواع تارت (1) ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.