تخم نوغان خارجی از تخم نوغان ایرانی بهتر نیست


مدیرعامل شرکت سهامی پرورش کرم ابریشم ایران گفت: تولید کرم ابریشم به راندمان جهانی نزدیک شده‏‌ و علیرغم وجود شایعات، ثابت شد که تخم نوغان خارجی از تخم نوغان ایرانی بهتر نیست.

به گزارش لقمه، فرزام پوررمضان در جلسه توسعه کشاورزی استان اظهار کرد: از سال 79 با واردات بدون نیازسنجی، نوغانداری به دوره رکود رسید تا اینکه در سال 85 با سفر هیات دولت به گیلان و تصویب طرح جامع نوغانداری و ابلاغ آن به دستگاه‏‌های ذیربط دوباره جانی تازه به صنعت ابریشم داده شد.

وی با تاکید بر ایجاد مرکز توسعه نوغانداری افزود: در قالب برنامه‏‌هایی که داشته‏‌ایم و با افزایش قیمت خرید تضمینی پیله تر ابریشم شاهد رونق مجدد نوغانداری در کشور هستیم.

پوررمضان خاطرنشان کرد: میزان متوسط تخم نوغان در هر جعبه از 24 هزار عدد به 30 هزار تخم رسیده و به این ترتیب پیله تر ابریشم حاصل از هر جعبه 10 کیلو افزایش یافته است و شاهد افزایش 45 درصدی تولید در این بخش هستیم.

وی تصریح کرد: امسال پرورش پیله را 10 روز جلوتر آورده‏‌ایم و این امر تاثیر خوبی در افزایش تولید پیله تر ابریشم داشت.

مدیرعامل شرکت سهامی پرورش کرم ابریشم ایران با بیان اینکه اگر در هنگام پرورش تخم نوغان به گرمای زیادی برنخوریم فرایند درخت توت از مواد مغذی بیشتری برخوردارست و 70 درصد پروتئین موجود در برگ به تخم نوغان می‏‌رسد، ادامه داد: علیرغم جهش‏‌های ‍‍ژنتیکی هر جعبه تخم نوغان در برخی از استان‌ها مانند خراسان به 44 کیلوگرم هم رسیده است.

وی گفت: با این میزان تولید ما به راندمان جهانی نزدیک شده‏‌ایم و این نشان می‏‌دهد که برخلاف شایعات تخم نوغان خارجی بهتر از تخم نوغان ایرانی نیست.

پوررمضان اضافه کرد: هم اکنون کشور چین که در بازار رقابتی تولید ابریشم در دنیا تلاش‏‌های زیادی دارد میزان تولید تخم نوغان در چین در هر جعبه 30 هزار کیلوگرم است در حالیکه در کشور ما با افزایش راندمان که در تولید تخم نوغان داشتیم امسال توانستیم 30 هزار جعبه تخم نوغان از ایران به کشور تاجیکستان صادرات داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید تخم نوغان در سال گذشته 800 تن بوده است که امسال به 1010 تن رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4783 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 3116 ساعت: 8:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
7 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
8 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
9 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
10 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
11 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.