تغذیه مناسب در فصل تابستان


یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات در فصل تابستان گفت: بدن انسان در فصول مختلف به نوع خاصی از تغذیه نیاز دارد تا سلامتی بدن حفظ شود.

به گزارش لقمه، دکتر احمد درستی توصیه کرد: هر روز از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در حد مناسب استفاده کنید که حداقل شامل 1 واحد میوه پیش از ظهر و 2 واحد عصر باشد. هر واحد میوه می تواند به طور مثال شامل 2 عدد سیب گلاب متوسط یا 4 زردآلو یا 1 برش 400 گرمی هندوانه و یا 300 گرم طالبی باشد.

وی در ادامه تشریح کرد: بهتر است در بین میوه‌ها انواع آبدار مثل هندوانه، خربزه و طالبی را بیشتر انتخاب کنند و همراه ناهار و شام نیز حداقل یک پیش دستی کوچک سالاد مصرف شود.

درستی تاکید کرد: بهتر است افراد در انتخاب سبزیجات از سبزی‌هایی که در مقدار وزن و حجم مشابه دارای آب فراوان تری هستند، استفاده کنند. به طور مثال کاهو (٩٦ درصد آب)، کرفس (٩٥ درصد آب)، بروکلی (٩١ درصد آب)، کلم خام (٩٢ درصد آب)، هویج خام (٨٨ درصد آب) و خیار (٩٥ درصد آب)از جمله این مواد هستند.

این متخصص، مصرف مواد غذایی که دارای ویتامین‌های B و C، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها را برای بدن در فصل تابستان مفید دانست و افزود: غذاهای حاوی این مواد به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. نان سبوس دار، سبزیجات تازه و رنگی، میوه‌های مختلف نمونه‌هایی از این مواد غذایی هستند.

وی به افراد توصیه کرد: در فصل تابستان از غذاهایی که انرژی بالایی دارند و در طب سنتی به عنوان طبع گرم معروفند (مانند خرما و شیرینی‌ها و مغزدانه های گیاهی) کمتر استفاده کنید و درعوض از غذاهای با طبع سرد از قبیل سبزیجات و بسیاری از میوه‌جات، بیشتر استفاده کنید.

دکتر درستی مصرف آب فراوان را بسیار ضروری دانست و افزود: مصرف هر چه بیشتر آب از گرمازدگی و کم آبی بدن جلوگیری می‌کند.

به گفته این متخصص تغذیه، استفاده از لبنیات و بخصوص شیر و ماست و دوغ در حد مناسب (3 لیوان در روز) به تناسب تغذیه در این فصل کمک می‌کند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4826 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 3790 ساعت: 8:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
2 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
3 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
4 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
11 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت