این میکروب قاتل معده است


در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان معده است.

به گزارش لقمه، هیلکو باکتر عامل اصلی ورم‌ها و زخم‌های معده است و اگر همراه با علائمی باشد و درمان نشود 30 درصد عامل سرطان معده است.
سید محمود اسحاق حسینی، فوق تخصصی گوارش، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه حدود 60 درصد ایرانیان دچار هلیکو باکتر یا میکروب معده هستند، گفت: هلیکو باکتر عامل اصلی ورم‌ها و زخم‌های معده است.

وی در ادامه تصریح کرد: این میکروب به سرعت از طریق آب آلوده و دست آلوده گسترش و انتقال پیدا می‌کند.

دکتر اسحاق حسینی با اشاره به اینکه نمی‌توان برای تشخیص این بیماری به آزمایش خون اتکا کرد تصریح کرد: دقیق‌ترین راه شناسایی میکروب هیلکو باکتر انجام تست تنفسی و یا آزمایش مدفوع است.

وی اظهار داشت: برخی میکروب‌ها در بدن وجود دارد که جزء نیازهای بدن است و اگر به وسیله آنتی بیوتیک‌های غیر ضروری این میکروب ها از بین رود باعث ایجاد مقاومت دارویی در بدن می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: افرادی که علامت هلیکو باکتر دارند حتما باید مورد درمان قرار بگیرند و در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان معده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4846 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 3948 ساعت: 2:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.
نوشیدنی‌های خطرناک که موجب سرطان پروستات می‌شوند یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.