دستور پخت پای سبزیجات؛ غذایی رژیمی و تابستانی


پای سبزیجات غذایی سبک است که در تابستان نیز بسیار مناسب است و غذایی رژیمی نیز محسوب می شود.

مواد اولیه :

هویج دو عدد

سیب‌زمینی دو عدد

كدو و بادنجان از هر كدام دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری

آویشن و ادویه كاری یك قاشق چایخوری

جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده شده 200 گرم

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم



طرز تهیه

هویج‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و به حالت مورب، بندانگشتی خرد می‌كنیم. سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را نیز به همین ترتیب خرد می‌نماییم. هویج و سیب‌زمینی را بخارپز كرده، كدو و بادنجان را در كمی روغن سرخ می‌كنیم. رب گوجه‌فرنگی را به همراه آویشن، ادویه كاری، نمك و فلفل در روغن تفت می‌دهیم، سپس هویج، سیب‌زمینی، كدو و بادنجان را به آن افزوده و مخلوط می‌كنیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم.

كف قالب گرد 25 سانتی‌متری را با روغن چرب نموده، نیمی از خمیر پای را داخل قالب پهن كرده و آن را تا لبه قالب بالا می‌آوریم و به وسیله چنگال سوراخ‌هایی روی خمیر ایجاد می‌كنیم. سطح خمیر را با سس گوجه‌فرنگی، كمی پنیرگودا و آویشن پوشانده، سپس مخلوط سبزیجات را به همراه جعفری روی آن ریخته و مابقی پنیر را روی مواد می‌ریزیم. باقیمانده خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز نموده، لبه‌های آن را با آب مرطوب كرده و خمیر را روی سبزیجات گذاشته، لبه‌های آن را به هم چسبانده و فرم می‌دهیم. زرده تخم‌مرغ و محلول زعفران را مخلوط كرده و به وسیله قلم‌مو روی خمیر را با این مواد زرین می‌كنیم.

پای سبزیجات را به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود.



مواد لازم برای خمیر پای

آرد گندم سه و نیم پیمانه

شیر یك پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

ماست چكیده 150 گرم

بیكینگ‌پودر یك قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ یك عدد

محلول زعفران به میزان لازم

نمك 1/4 قاشق چایخوری



طرز تهیه خمیر پای

بیكینگ پودر، نمك و آرد را مخلوط نموده و الك می‌كنیم. ماست، شیر و روغن مایع را به آرد افزوده و ورز می‌دهیم تا خمیر درست شود، اگر ماست كاملا چكیده نباشد ممكن است خمیر چسبنده شود، در این حالت كمی آرد به مواد اضافه كرده تا چسبندگی از بین برود.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4890 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 3765 ساعت: 5:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
7 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
10 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
11 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت