طرز پخت توفو؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!


توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.

به گزارش لقمه، توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.



مواد لازم:

• 1 بسته 400 گرمی توفوی سفت

• 1 تا 2 عدد تخم مرغ

• نیم فنجان نشاسته ذرت

• 1 قاشق چایخوری پودر 5 ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)

• نیم فنجان پودر سوخاری

• نمک

• روغن نباتی



دستور تهیه:


1. توفو را به مکعب های 1 اینچی (حدود 2.5 سانتی) ببرید.



2. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.



3. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر 5 ادویه را با هم مخلوط کنید.



4. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.



5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.



6. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.



7. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.





بازگشت به صفحه نخست




کد: 5046 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4236 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 فواید خوردن سویا و خواص درمانی آن ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه صبحانه‌های سالم، مقوی و کم کالری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
4 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
5 كباب توفو، باب‌طبع گیاهخواران ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
6 پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
7 موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند