صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید
چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید
مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است که بخشی از آنها را در زیر می خوانید.
لقمه:
مختصری از ضررهای شکر - ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود. چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیر خواهید خواند:
آیا می دانستید
که شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است؟
آیا می دانستید
که شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و... بر هم می ریزد؟
آیا می دانستید
که بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد؟
آیا می دانستید
که شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند؟
آیا می دانستید
که شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند؟
آیا می دانستید
که تقریباً 95 درصد افراد با درجات مختلفی به مصرف شکر معتاد هستند؟
آیا می دانستید
که از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود؟
آیا می دانستید
که شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است؟
آیا می دانستید
که بر خلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد؟
آیا می دانستید
که شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها می شود؟
آیا می دانستید
که شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است؟
آیا می دانستید
که عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است؟
آیا می دانستید
که شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد؟
آیا می دانستید
که شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد؟
آیا می دانستید
که شکر یکی از عوامل اصلی سرطان از جمله سرطان های سینه و پروستات و کلون و رکتوم است؟
آیا می دانستید
که شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد؟
آیا می دانستید
که شکر باعث ضعیف شدن بینایی است؟
آیا می دانستید
که شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود؟
آیا می دانستید
که شکر باعث ترش کردن معده است و برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند؟
آیا می دانستید
که شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند؟
آیا می دانستید
که پیر شدن زود هنگام بدن (سفید شدن موها و چین و چروک پوست) به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین ؟
آیا می دانستید
که شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند ؟
آیا می دانستید
که شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت ؟
آیا می دانستید
که شکر عامل اصلی چاق شدن است ؟
آیا می دانستید
که شکر عامل آرتروز مفاصل است و کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند ؟
آیا می دانستید
که یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است ؟
آیا می دانستید
که شکر باعث آپاندیسیت می شود ؟
آیا می دانستید
که شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد ؟
آیا می دانستید
که شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند ؟
آیا می دانستید
که شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است ؟
آیا می دانستید
که شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود ؟
آیا می دانستید
که آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است ؟
آیا می دانستید
که ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است ؟
آیا می دانستید
که آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید ؟
آیا می دانستید
که بزرگترین خطر مصرف شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند ؟
آیا می دانستید
که شکر سبب تولید رادیکال های آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است ؟
آیا می دانستید
که شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند ؟
آیا می دانستید
که مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند ؟
آیا می دانستید
که شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود ؟
آیا می دانستید
که شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند ؟
آیا می دانستید
که شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند ؟
آیا می دانستید
که اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است ؟
آیا می دانستید
که عامل یبوست و خشکی روده شکر است ؟
آیا می دانستید
که شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند ؟
آیا می دانستید
که سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است ؟
آیا می دانستید
که شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود ؟
آیا می دانستید
که عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد ؟
آیا می دانستید
که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است ؟
آیا می دانستید
که شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد؟
کد:
508
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۳ آذر
بازدید:
12108
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی با نانوذرات شکرمانند
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2
شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
3
قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
4
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
5
قیمت روغن و شکر اعلام شد
۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6
نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمیشود؟
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
7
تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8
کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9
واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
10
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11
۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
نظرات
مرضیه تقوی
پس با این اوصاف ،شکر، زندگی ما روتلخ میکنه. البته من تربه ترش کردن و نهایتا درد معده شدید بعد ار خوردن شیرینی رو اغلب دارم.
احمدرضا اخلاقي
بدون شکرزندگي شيرين است
shirin
bavaram nemishe !!!inghadar zarar dare va ma har roz masrafesh mikonim
reza
ممنون عالي بود
یاسر
با همه این مضرات حداکثر مصرف روزانه شکر چقدر میتواند باشد؟
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تا فرصت دارید هلو بخورید!
هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...
نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...
روش صحیح مصرف گوشت
اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سفره و صندوق
پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
انجیر بسیار چاق کننده است
اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
خواص ضد سرطانی هویج
خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است