عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید


جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگی لثه شده و جایگزین لثه می‌شوند.

به گزارش لقمه، یک متخصص دندانپزشکی گفت: درمان نکردن جرم دندان بافت لثه را از بین می‌برد.

دکتر مریم اسدپور توصیه کرد: با جرم گیری و تمیز کردن دندان­ها از روند تخریب لثه جلوگیری کنیم.

اسدپورافزود: بزاق‌ به طور معمول دارای املاح زیادی است که قدرت رسوب کردن دارند. این املاح معمولاً در جاهایی که با غذا و مسواک کمتر در تماس هستند رسوب می کنند که به مرور زمان با افزایش حجم این رسوبات جرم تشکیل می­‌شود و در دهان قابل مشاهده است.

وی با اشاره به اینکه جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگی لثه شده و جایگزین لثه می‌شوند، اظهار کرد: این امر چون به مرور اتفاق می­‌افتد فضای خالی که بین دندانها در اثر عقب نشینی لثه ایجاد شده از دید بیمار پنهان می­‌ماند.

این دندانپزشک متخصص ادامه داد: درموقع جرم گیری در هر صورت خونریزی اتفاق می­‌افتد و این امری طبیعی است ولی بیمار این امر را دلیل صدمه دیدن لثه‌هایش می­‌داند و تصور می­‌کند همین خونریزی‌ها به علت کنده شدن لثه‌ها از روی دندان است.

اسدپور در ادامه توصیه کرد: حتماً سالی یک بار جرم گیری را در برنامه بهداشتی قرار دهید و در مسواک زدن صحیح دندان های خود دقت کنید تا تشکیل جرم به حداقل خواهد رسید.

وی تصریح کرد: اگر در ناحیه‌ای از لثه­‌ها خونریزی ایجاد شد آن ناحیه دچار مشکل است و باید به دندانپزشک مراجعه شود. این نواحی باید بیشتر مسواک زده شود. استفاده بیشتر از مسواک در آن ناحیه باعث کاهش خونریزی خواهد شد.

این دندانپزشک متخصص اظهار کرد: بعد از جرم گیری حتماً از دهانشویه مناسب استفاده کنید تا در بهبود زخمهای به جا مانده از جرم موثر افتد. استفاده مداوم از دهانشویه‌ها زیاد توصیه نمی­شود و یک هفته بعد از جرم گیری می­‌توانید استفاده از دهانشویه را قطع کنید.

وی یادآورشد: هیچ آنتی بیوتیکی قبل و بعد از جرم گیری نیاز نیست و در موارد خاص پزشک خود تجویز خواهد کرد بنابراین دارویی بدون هماهنگی پزشک مصرف نشود.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایسنا

کد: 5097 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 4899 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
4 آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6 آغاز مسواک زدن از دوره کودکی ضروری است ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8 استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 راهکار اصلی پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 بیماری پریودنتیت و علائم آن چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
11 بدنتان را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.