شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: یک جراح دهان، فک و صورت ‌در مورد تومورها و کیست‌های ناحیه دهان، گفت: شایع‌ترین دلایلی که در تشکیل کیست‌ها و تومورها دیده می‌شود عامل عفونی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر وحید مسگرزاده در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در اراتباط با میزان شیوع شکاف های لب و کام، اظهارداشت: در مورد آمار این بیماری در ایران اطلاعات دقیقی ندارم ولی طبق کتاب های مرجع این آمار در آمریکای شمالی ۱ مورد در ۷۰۰ زایمان است.

 
وی افزود: بر همین اساس یک نوزاد در ۷۰۰ نوزاد دارای شکاف لب یا کام یا هر دو هستند و این آمار به نسبت نژاد های مختلف یا عوامل زمینه ای دیگر دارای تغییر است.
 
دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: در ایران نیز شاهد این مشکل هستیم و متاسفانه خیلی موارد از این بیماران به علت فقر مالی و قرار داشتن در مناطق محروم از برخوردار بودن از درمان به موقع و مناسب محروم هستند.
 
این جراح دهان، فک و صورت خاطر نشان کرد: در ایران کل امکانات لازم برای جراحی این بیماران فراهم هست و موفقیت‌های زیادی در این زمینه حاصل شده است.
 
مسگرزاده ‌در مورد تومورها و کیست های حفره دهان عنوان کرد: این ضایعات شیوع بالایی دارند که خوشبختانه اکثریت آنها دارای ماهیتی خوش خیم هستند. شایع‌ترین دلایلی که در تشکیل کیست‌ها و تومورها دیده می‌شود علت عفونی داشته و به‌دنبال آلوده شدن پالپ دندان‌ها در انتهای ریشه دندان و در داخل استخوان به‌وجود می‌آیند.
 
وی بیان داشت: تومورها و کیست ها با عللی دیگر مثل ازدیاد سلول‌های سازنده بافت‌های دندانی یا سلول های غدد بزاقی نیز می‌توانند تشکیل و اینگونه مشکل ها را ایجاد کنند، البته اکثر این ضایعات باید درمان شوند تا مشکلی برای بیمار در آینده ایجاد نکنند.
 
دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران  با تاکید بر اینکه بسیار مهم است که روش درمانی صحیح در این زمینه نیز اعمال شود، تصریح کرد: در مورد ضایعات بدخیم ناحیه دهان با وجود شیوع کمتر نیز باید بسیار آگاه باشیم. به صورت یک قانون کلی هر گونه تغییر در رنگ یا حالت لایه های مخاطی دهان، ایجاد هرگونه زخم در محیط دهان و یا ایجاد هر گونه توده ، اگر بدون علت واضح و بالای دو هفته باشد باید تحت معاینه و آزمایش حهت تشخیص قرار بگیرد.
 
جراح دهان، فک و صورت گفت: متاسفانه درصد بالایی از مراجعان مبتلا به ضایعات بدخیم حفره دهان بسیار دیر اقدام به درمان می‌کنند که هرگونه تعلل در این امر باعث سخت‌تر شدن درمان و پایین‌تر آمدن شانس موفقیت درمان می‌شود.
 
دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ۱۹ تا ۲۲ دی ماه ۹۶ در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 13674 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 2801 ساعت: 9:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 کاهش بیماری‌های التهابی روده با سیب زمینی بنفش ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
3 یک سبد غذایی ضد سرطان! ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر
4 چرا زنان باید بیشتر چای بنوشند؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
5 این خوراکی ضد سرطان پروستات است ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
6 پیاز اشک سرطان را در می‌آورد ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي
7 برخی رستوران‌ها در پشت صحنه سرطان به خورد مردم می‌دهند ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر
8 مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی سرطان زا است ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر
9 کاکائو احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر
10 برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.