صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
اولین رستوران زنانه در پایتخت
اولین رستوران زنانه در پایتخت
اولین رستوران ویژه بانوان در پایتخت پس از دهه اول محرم افتتاح میشود.
عکس تزیینی است
لقمه:
این رستوران در هتل لاله تهران خدمات می دهد. ظرفیت رستوران ویژه بانوان حدود 60 نفر است، مدیران هتل لاله می گویند این محل برگزاری میهمانیهای ویژه خانمها، گردهماییها و جلسات بانوان سازمانها و مؤسسات دولتی و خصوصی باشد.
همچنین تمام پرسنل این رستوران خانم هستند. غذاهای ایرانی، خاور دور و اروپایی در رستوران ویژه بانوان سرو خواهد شد. در این رستوران امکان پذیرایی از بانوان در فضای خصوصی فراهم می شود.
نقل از :سایت 24
کد:
512
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۰ آذر
بازدید:
5951
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6
نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران
۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستورانها
۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8
چالش جمع آوری پسماند رستورانها در شهرهای بزرگ
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9
تحلیل رستورانهای رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10
فرصتها و چالشهای تعامل شهرداریها با رستورانداران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
نظرات
ابولفضل ديندار
عالي است
داوود
این که گارسونش آقاست..:ddddddddddddddddd
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیر و دیگر هیچ
بررسیهای انجام شده نشان میدهد مصرف شیر در میان ك...
پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری میکند
ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...
تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است
یک متخصص تغذیه گفت: آبهایی که توسط تصفیهکنندهه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو
با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینیهای داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینیهای بزرگ شکلاتی را که با ترافلهای رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که میگفت: «آخه من با این شکم سیریناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنههایی مواجه شدهاید.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟
محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا
رسانههای گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کردهاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است