دستور پخت راویـولـی


راویولی غذایی ایتالیایی است که نوعی پاستا به حساب می آید.

مواد اولیه:

زرده تخم‌مرغ دو عدد
تخم‌مرغ یك عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
شیر سه قاشق غذاخوری
آرد و نمک به میزان لازم
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
پیاز یك عدد
نمك، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری



طرز تهیه خمیر:

همه مواد را به جز آرد با هم مخلوط می‌‌كنیم سپس آرد را كم‌كم اضافه می‌‌كنیم تا جایی كه به دست نچسبد. بعد می‌‌گذاریم خمیر دو ساعت بماند.


طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد كرده تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ كرده، پودر سیر، نمك، فلفل، پودر آویشن و یك قاشق رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌‌كنیم تا كمی جا بیفتد. بعد می‌‌گذاریم تا خنك شود. خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن كرده با قالبی گرد به اندازه دهانه یك استكان آن را قالب زده، مقدار كمی از گوشت و پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و سر آن را جمع می‌‌كنیم. همه راویولی‌ها را به این ترتیب می‌‌پیچیم. به اندازه دو قاشق رب گوجه‌فرنگی را با یك پیمانه آب مخلوط و ته ظرفی كه راویولی‌ها را در آن چیده‌ایم می‌‌ریزیم و در فری كه از قبل با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌‌دهیم تا روی آن طلایی شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5144 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور بازدید: 3958 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
2 یک مینی همبرگر بسیار خوشمزه! ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر
3 طرز تهیه پاستا در خانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
4 آشپز ژاپنی گوشت زنش را سرو کرد! ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.