روش تهیه انواع سیب کاراملی


سیب میوه بهشتی و سرشار از انواع ویتامین ها است. از این میوه که در رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارد، در بسیاری از خوراک ها استفاده می کنند. اما ما در اینجا قصد پختن سیب را نداریم.

به گزارش لقمه، قرار است سیب همان سیب طبیعی، خام و سالم باشد و ما مخلفات دیگر به آن اضافه کنیم تا طعمی متفاوت به وجود بیاوریم.



1. سیب کاراملی

برای درست کردن این سیب، 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد.




2. سیب کاراملی با آب‌نبات دارچینی

سیب کاراملی آماده شده را به طور کامل داخل آب نبات های قرمز دارچینی فرو کنید تا آب‌نبات ها به بخش پایین سیب بچسبند.




3. سیب کاراملی با بادام زمینی یا مغزهای طبیعی

سیب کاراملی آماده شده را تا نصف داخل بادام زمینی های شور یا عسل‌اندود فرو کنید تا به بخش پایین سیب بچسبند.



4. سیب کاراملی با روکش شکلات سفید

شکلات سفید را آب و روی سیب کاراملی آماده شده بریزید.



5. سیب کاراملی با موز و کره

سیب کاراملی آماده شده را داخل موزهای خشک شده فرو کنید و کمی کره بادام زمینی روی آن بپاشید.




6. سیب کاراملی با روکش شکلات

شکلات تلخ را با کمی شیر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس سیب کاراملی را داخل آن فرو کنید.



7. سیب کاراملی با گردو و نارگیل

نارگیل را ورقه کنید و کمی تفت دهید. سپس گردو را خرد کنید و تفت دهید. در آخر سیب کاراملی را داخل این مخلوط فرو کنید.



8. سیب کاراملی با ادویه سیب

پودر چیلی و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی سیب کاراملی تهیه شده بپاشید. 





9. سیب کاراملی با تافی

ویفر و شکلات تافی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید.



10. سیب کاراملی با کنجد عسلی

یک تخته باریک کنجد عسلی را خرد کنید و روی قسمت کاراملی سیب بریزید و لابه لای آنها نیز اسمارتیزهای ریز بپاشید تا خوش طعم تر و زیباتر شوند.



11. سیب کاراملی با پوست پرتقال

پوست پرتقال را رنده کنید و در عسل بغلتانید سپس روی کارامل سیب بریزید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5199 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 4870 ساعت: 3:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت