مصرف فست فودها از علل عمده افزایش سکته قلبی در جوانان است


یک متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه چاقی و بالا بودن کلسترول خون نیز در بروز بیماری‌های قلبی بسیار تاثیرگذار است، گفت: با توجه به اینکه جوانان تمایل بیشتری نسبت به مصرف غذاهای پرچرب به ویژه فست فودها از خود نشان می‌دهند، آمار ابتلا به سکته‌های قلبی در آنان رو به افزایش است.

به گزارش لقمه، دکتر محمد هادی کدیور با بیان اینکه حملات قلبی در میان جوانان شایع شده است، اظهار داشت: تغییر سبک زندگی، مصرف غذاهای فست فود و پرچرب و استعمال دخانیات از علل عمده شیوع بیماری‌های قلبی در بین جوانان است.

این متخصص قلب و عروق استرس را از عوامل تشدید کننده بیماری‌های قلبی در جوانان برشمرد و افزود: بروز سکته‌های قلبی در بین افرادی که دارای سابقه خانوادگی یا مبتلا به فشار خون بالا هستند، بیشتر بروز می کند.

وی با اشاره به اینکه چاقی و بالا بودن کلسترول خون نیز در بروز بیماری های قلبی بسیار تاثیرگذار است، گفت: با توجه به اینکه جوانان تمایل بیشتری نسبت به مصرف غذاهای پرچرب به ویژه فست فودها از خود نشان می‌دهند، این امر موجب افزایش میزان چربی خون و در پی آن ظهور بیماری قلبی در آنان می‌شود.

دکتر کدیور در پایان، تغییر سبک زندگی افراد به خصوص جوانان را از راهکارهای اصلی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی دانست و گفت: با توجه به اینکه چگونگی سبک زندگی در بروز نارسایی های قلبی عروقی بسیار تاثیرگذار است، بنابراین در صورتی که زندگی افراد همراه با استرس فراوان، مصرف غذاهای پرچرب و همچنین بی‌تحرکی باشد، احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی نیز در این دسته از افراد افزایش می‌یابد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5209 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور بازدید: 1984 ساعت: 12:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
4 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
5 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
7 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
8 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
9 تضمین سلامت قلب با رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.