افزایش ۱۳ درصدی قیمت کره پاستوریزه در یک هفته/ تغییرات قیمتی ۱۲ گروه کالایی


بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت سبزی‌های تازه و گوشت مرغ بیشترین افزایش قیمت و تخم مرغ، حبوب و میوه‌ بیشترین کاهش قیمت را در هفته گذشته داشته‌اند.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران میانگین قیمت خرده‌فروشی در هفته گذشته را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 29 شهریور ماه توسط بانک مرکزی منتشر شد.

این هفته مورد بررسی، در گروه لبنیات قیمت پنیر و کره پاستوریزه افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ کاهش داشت و شانه‌ای ٨٣ هزار تا ١١٠ هزار ریال فروش می‌رفت. در گرو ه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود.

در گروه حبوب، قیمت لوبیا چیتی افزایش جزئی یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک عرضه نمی‌شد، ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شد.

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب گلاب، پرتقال درجه یک، لیموشیرین و به ویژه نارنگی و انار کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه افزایش داشت.

در گروه سبزی های تازه قیمت سبزی های برگی ثابت بود. بهای سیب زمینی و پیاز کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش یافت. در این هفته بهای گوشت گوسفند، گوشت تازه گاو و گوساله و گوشت مرغ افزایش داشت.

در هفته مورد بررسی، قیمت قند و شکر اندکی افزایش یافت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.



گروه‌های مواد خوراکی


*لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه معادل 0.8 درصد و کره پاستوریزه 13.0 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 2.0 درصد کاهش داشت.

*برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت لوبیاچیتی معادل 0.4 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معاد 0.8 درصد، پرتقال درجه یک 9.3 درصد، نارنگی 25.4 درصد، لیموشیرین 10.8 درصد و انار 24.2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 16.0 درصد افزایش داشت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت سبزی‌های برگی ثابت بود. بهای سیب‌زمینی معادل 3.1 درصد و پیاز 4.0 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 2.7 درصد تا 16.7 درصد افزایش یافت.

*گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 0.2 درصد و گوشت مرغ 1.1 درصد افزایش داشت.

*قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی، قیمت قند معادل 0.2 درصد و شکر 0.1 درصد افزایش یافت و بهای چای خارجی و انواع روغن‌نباتی بدون تغییر بود.

بیشترین افزایش قیمت‌ها در این 11 گروه نسبت به هفته مشابه سال قبل مربوط به سبزی‌های تازه 102.7 درصد، میوه‌های تازه 99.9 درصدد، حبوبات 85.6 درصد و برنج با 69.9 درصد است.

کمترین افزایش قیمت هم متعلق به گروه‌های لبنیات (25.2 درصد) تخم مرغ (25.5) درصد و گوشت مرغ است.

همچنین در هفته مورد بررسی سبزی‌های تازه و گوشت مرغ بیشترین افزایش قیمت و قیمت تخم مرغ، حبوب و میوه‌های بیشترین کاهش قیمت را داشته‌اند.

گروه کالا درصد تغییر نسبت به هفته قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل
لبنیات 0.9 8.6 25.2
تخم مرغ 2_ 4.4 25.5
برنج 0 0 69.9
حبوب 1_ 1_ 85.6
میوه‌های تازه 4.4_ 13.2 99.7
سبزی‌های تازه 3.9 4.3 102.7
گوشت قرمز 0.1 0 37.9
گوشت مرغ 1.1 0.3 26.7
قند و شکر 0.2 0.5 41.3
چای 0 0.1_ 58.5
روغن نباتی 0 0.1_ 57.8





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5224 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 2633 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
3 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
4 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
5 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
6 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
7 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
10 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
11 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟