نفرات برتر ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری مشخص شدند


جلسه داوری ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در دو بخش عمومی و بخش ویژه با موضوع «کودک در آیین افطار» با حضور کلیه داوران برگزار شد و در نتیجه 38 اثر از 22هنرمند از 13 شهر کشور به نمایشگاه راه پیدا کرد.

بخشی از آثار برتر احسان کمالی و مهران مافی‌بردبار

به گزارش دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، در این دوره مسابقات  700 عکس از بیش از 100 عکاس به دبیرخانه مسابقات ارسال شد که در اکثر عکس‌های ارسالی این دوره نگاه متفاوت و حرفه‌ای‌تری نسبت به دوره‌های پیش حاکم بود و داوری پس از حذف آثاری که شرایط و کیفیت لازم برای حضور در بخش مسابقه را نداشتند بین 433 اثر در بخش عمومی و  153 اثر در بخش ویژه انجام شد.

بر اساس رای هیات داوران، آثاری از احسان کمالی از بجنورد، امیر عنایتی از تربت حیدریه و لقمان رحیمی از بوکان رتبه‌های اول تا سوم بخش عمومی را به خود اختصاص دادند. در این بخش اثری از عبدالله حیدری نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

این گزارش حاکی است هیات داوران به اثری از مهران مافی بردبار از قزوین به عنوان اثر برگزیده بخش ویژه رای داده و آثار حمیدرضا بازرگانی را در این بخش شایسته تقدیر دانستند.

اسامی کلیه هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه پیدا کرده است به ترتیب حروف الفبا و به تفکیک بخش های مسابقه عبارتند از:
الف- بخش عمومی:
میثم امانی از تربت حیدریه با 3 اثر، محمد حسن باقری از قوچان با 1 اثر، مرضیه حیدرزاده اقدم از تهران با 3 اثر، عبدالله حیدری از تهران با 1 اثر، لقمان رحیمی از بوکان با 1 اثر، محمد عباس‌نژادفرد از تهران با 1 اثر، مهدی عباسی از شهر قدس  با 1 اثر، عادل عزیزی از اراک  با 1 اثر، امیر عنایتی از تربت حیدریه با 2 اثر، جمشید فرجوندفردا از بیجار با 1 اثر، حسن قائدی از تهران با 1 اثر، احسان کمالی از بجنورد با 4 اثر، مهران مافی بردبار از قزوین با 1 اثر، حمزه محمد حسینی از دماوند با 1 اثر، ناصر محمدی از زنجان  با 1 اثر، حسین مسلمی نایینی از تهران با 1 اثر، بهرام میثاق‌نیا از بجنورد  با 1 اثر.

ب- بخش ویژه:
میثم امانی  از تربت حیدریه با 1 اثر، حمیدرضا بازرگانی از زنجان با 3 اثر، جواد پرست از گناباد با 1 اثر، جاوید تفضلی از تهران با 1 اثر، سیدصادق حسینی از شیراز با 1 اثر، مهدی عباسی از شهر قدس با 1 اثر، احمدرضا کریمی از تهران با 1 اثر، مهران مافی بردبار از قزوین با 1 اثر.

جایزه نفر اول بخش عمومی مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات، نفر دوم بخش عمومی مبلغ 10 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات، نفر سوم بخش عمومی مبلغ 5 میلیون ریال به همراه لوح مسابقات و نفر برتر بخش ویژه: مبلغ 15 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح مسابقات است و دبیرخانه سعی خواهد کرد تا در کنار لوح تقدیر جوایزی نیز برای هنرمندانی که آثارشان شایسته تقدیر شناخته شده تهیه کند. این دبیرخانه برای تمامی هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه پیدا کرده است گواهی شرکت صادر خواهد کرد.

شایان ذکر است که ششمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری، توسط سایت لقمه (www.loghme.com) در بخش خصوصی اجرا شد و البته در این دوره از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان تنها حامی مالی برخوردار بود. این دوره مسابقات نیز به دبیری محمدصالح حجت الاسلامی برگزار می شود و اعضای هیات انتخاب و داوری این دوره مسابقه عبارت بودند از: محمد مهدی رحیمیان (عضو شورای سیاست گذاری و رییس هیات داوران مسابقه)، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل بردبار و منصوره معتمدی.

مراسم اهدای جوایز این دوره از مسابقات در افتتاحیه نمایشگاه بزرگ عکس‌های منتخب سفره‌های حسینی در آبان ماه، برگزار خواهد شد که زمان و مکان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد. نمایشگاه آثار برگزیده این دوره همانند دوره های گذشته در آستانه ماه مبارک رمضان سال آتی برپا خواهد شد.

لازم به ذکر است مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، به طور منظم از سال 1387 با چهار موضوع هفت‌سین، افطاری، حسینی (نذورات و اطعام عزاداران) و یلدا برگزار شده است و طرح این مسابقات دارای ثبت مالکیت معنوی است.

آرشیو آثار منتخب دوره های گذشته:

آثار منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری

آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری

آثار منتخب چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری

آثار منتخب پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5249 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر بازدید: 4033 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه حل استاندار تهران برای بیکاران ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
2 «محسن رضایی» معاون اقتصادی رئیس جمهور شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
3 برنامه ها و انتقادات اقتصادی کاندیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰در اولین مناظره ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ خرداد
4 افزایش قیمت نان نزدیک انتخابات مشکوک است! ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت
5 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
6 فوق تخصص بیماری‌های عفونی: به شایعات در خصوص عوارض واکسن کرونا توجه نکنید ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
7 مجمع نخبگان ایران شهادت محسن فخری زاده را تسلیت گفت ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر
8 علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
9 هر روز به رستوران می‌روم/ غذای ترش دوست ندارم/ دیزی و کله‌پاچه خیلی دوست دارم ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 طب‌الکبیر؛ توصیه‌های پزشکی پیامبر اکرم و ائمه اطهار ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.
یك پاتوق معروف یكی از پاتوق‌های معروف بازار، قهوه‌خانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمی‌های بازار او را می‌شناسند.