میوه و سبزی های مقابله کننده با آلرژی


این روزها با شروع فصل پاییز بسیاری از افراد دچار حساسیت های فصلی می شوند این در حالی است که کارشناسان تغذیه براین باورند که می توان با خوردن میوه ها و سبزی ها از بروز آلرژی ها جلوگیری کرد.

به گزارش لقمه، براین اساس، خوردن میوه ها و سبزی هایی همچون سیب، انار، انگور، جعفری، سیر و پیاز ،کلم پیچ، کلم بروکلی و انواع مرکبات برای مبارزه با آلرژی ها از سوی متخصصان پیشنهاد می شود.

دکتر نسرین حاج سید جوادی کارشناس تحقیقات میکرو بیولوژی مواد غذایی انستیتو تغذیه ایران در مورد چگونگی بروز آلرژی در بدن گفت: آلرژی حاصل واکنش معیوب و ناقص سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل خارجی است. آمارها نشان می دهد که از هر۱۰ نفر مبتلا به آسم، هشت نفر از آلرژی های فصلی رنج می برد.از این رو برای مقابله با حساسیت فصلی نخستین قدم بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن است.

وی افزود : بررسی الگوی تغذیه، میزان خواب و استرس فرد در درمان حساسیت فصلی مهم است. افرادی که از حساسیت های فصلی و آلرژی رنج می برند می توانند با گنجاندن انواع میوه و سبزی و انواع ماهی در رژیم غذایی از بروز حساسیت های فصلی و شدت آن بکاهند.

حاج سید جوادی اظهار کرد: انواع مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت، لیموشیرین و نارنج و موادی همچون عسل، دارچین، زردچوبه، بابونه، بادرنجبویه، شاه تره و سیاهدانه موجب کاهش شدت آلرژی در فرد می شود زیرا این مواد حاوی آنتی اکسیدان ها ،انواع ویتامین ها ، چربی های امگا ۳ و ترکیبات موثر دیگری هستند که در مقابله با علایم حساسیت به بدن کمک می کنند.

وی یادآور شد: برخی از مواد غذایی مانند شمشیر دولبه عمل می کنند. زیرا مصرف برخی مواد در افرادی تحت شرایط خاص ممکن است حساسیت نیز ایجاد کند مثلا مصرف بیش از حد برخی ماهی ها حساسیت زا می شود. همچنین مصرف بیش از حد انواع کلم می تواند به مشکلات تیروئید منجر شود بنابر این توصیه می شود در مصرف آنها دقت شود.

این کارشناس تحقیقات میکرو بیولوژی مواد غذایی خاطرنشان کرد: مواد غذایی پروتیئن دار با تحریک سیستم ایمنی بدن، علایم بروز حساسیت را در فرد افزایش می دهند چنانچه لوبیا، تخم مرغ، شیر گاو و صدف های خوراکی از مواد غذایی حساسیت زا هستند.

حاج سید جوادی افزود: مصرف مواد غذایی حاوی هیستامین مانند گوجه، آجیل، شکلات و خربزه نیز موجب افزایش علایم آلرژی پاییزه می شوند. مصرف فست فودها به دلیل وجود رنگ های مصنوعی و غذاهای پرادویه نیز علایم آلرژی را تشدید می کند. از این رو به افراد مستعد به آلرژی توصیه می شود از این مواد کمتر مصرف کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5299 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2385 ساعت: 8:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.