احتمال افزایش 30 درصدی قیمت شیرخام


مشاور انجمن صنایع لبنی با هشدار نسبت به احتمال افزایش 30 درصدی قیمت شیرخام گفت: اگر دولت حمایت نکند، به دلیل حذف تخصیص ارز مرجع به واردات نهاده‌های دامی قیمت شیرخام ممکن است افزایش قابل ملاحظه‌ای یابد.

به گزارش لقمه، حسین چمنی، با اشاره به اینکه امروز در عرصه سیاست گذاری‌های اقتصادی شاهدیم مسیری در جهت عکس منافع ملی دنبال می‌شود، گفت: افزایش قیمت شیرخام باعث افزایش دوباره قیمت محصولات لبنی و کاهش سرانه مصرف لبنیات در کشور خواهد شد که این در نهایت به سلامتی مردم لطمه می‌زند.

وی افزود: ظاهرا اقتصاددانی که بر اجرای این طرح اصرار دارند با علم به اینکه افزایش قیمت شیرخام و فراورده‌های لبنی باعث کاهش بیشتر مصرف و خرید مردم خواهد شد، مشکل عدم خرید شیرخام را پیش‌بینی کرده و با آزاد کردن صادرات شیرخشک پیشاپیش به استقبال حل این مشکل رفته‌اند.

مشاور انجمن صنایع لبنی گفت:‌ در این بین باید این سوال کلیدی را مطرح کنیم که تکلیف مردم با بیماری‌های ناشی از کمبود کلسیم و هزینه‌های سنگین ناشی از درمان این بیماری‌ها چه می‌شود؟ شاید با حذف ارز مرجع واردات نهاده‌های دامی بخشی از بار مالی از دوش دولت برداشته شود اما هزینه‌های سنگین درمانی دوباره به جامعه و کشور تحمیل می‌شود.

وی عنوان کرد: آمارهای 90 درصدی کمبود کلسیم در کشور، شیوع پوکی استخوان در حداقل 30 درصد از زنان زیر 50 سال کشور، در معرض شکستگی استخوان قرار داشتن دو میلیون خانم ایرانی، ورود دانش آموزان به مدرسه با 5.7 دندان پوسیده، مرگ ومیر 20 درصدی کسانی که دچار شکستگی ناشی از پوکی استخوان می‌شوند، زمینگیر شدن 50 درصد از همین افراد، وجود حداقل 150 میلیون دندان پوسیده در دهان مردم، از دست رفتن 36 هزار سال عمر مفید سالانه به خاطر عارضه پوکی استخوان بخشی از اطلاعاتی هستند که توسط دستگاه‌های مرتبط دولتی و سازمان‌های مردم نهاد تهیه واز طریق رسانه‌ها در اختیار همگان قرار گرفته‌اند.

وی تاکید کرد:‌ همه این مشکلات به دلیل فقدان حضور کافی شیر در سبد غذایی مردم و به سبب دریافت نشدن کافی کلسیم اتفاق افتاده است. از سوی دیگر یافته‌های علمی می‌گویند میزان نیاز روزانه انسان به کلسیم آنقدر بالاست که از هیچ منبع دیگری جز شیر و فراورده‌های شیری قابل تامین نیست.

مشاور انجمن صنایع لبنی افزود: وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی اعلام کرده است که هر ایرانی حداقل دو دندان پوسیده دارد. یعنی 150 میلیون دندان پوسیده در دهان مردم جا خوش کرده است. هزینه‌های پروتز، ارتودنسی و ایمپلنت را وارد این محاسبه نمی‌کنیم. اگر برای ترمیم هر دندان فقط 200 هزار تومان هزینه شود، هزینه‌ای بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان را به اقتصاد کشور و خانوار تحمیل می‌کند. با این رقم چه تعداد فرصت شغلی در بخش کشاورزی یا صنعت در کشور می‌توان ایجاد کرد؟



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5326 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2159 ساعت: 11:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
3 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
11 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
با این پنج غذای معجزه آسا شکم خود را کوچک کنید تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند در کوچک شدن دور کمر افراد موثر باشند و در نتیجه منجر به سلامتی بیشتر آنها شود.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.