صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
نثار پلو نذری مخصوص دماوند
غذاهای نذری در ایران/6
نثار پلو نذری مخصوص دماوند
نثارپلو، پلویی مخلوط و معطری است مخصوص دماوند، و در ایام سوگواری محرم یکی از مهمترین غذاهایی که دماوندی ها نذری می دهند، همین نثارپلو است.
عکس تزیینی است
لقمه:
خیلی ها که حتی یک بار هم مهمان قزوینی ها بوده اند، نام قیمه نثار را شنیده اند ولی تقریباً می شود ادعا کرد که تعداد افرادی که با نثار پلو آشنا هستند خیلی کم است. نثارپلو، پلویی مخلوط و معطری است مخصوص دماوند و در ایام سوگواری محرم یکی از مهمترین غذاهایی که دماوندی ها نذری می دهند، همین نثارپلو است.
مواد لازم برای 6 نفر:
6 پیمانه برنج
یک کیلوگرم گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه)
نصف پیمانه لپه
نصف پیمانه آلبالو خشک بدون هسته
6 عدد پیاز متوسط
یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران از هر کدام به مقدار مساوی
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
2 عدد پیاز (برای پخت گوشت)
روغن به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم (برای طعم دار کردن گوشت)
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را به صورت پیاز داغ تهیه می کنیم و در هنگام سرخ شدن به آن زردچوبه اضافه می کنیم. سپس گوشت را تکه تکه کرده و همراه با 2 عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بگذارید بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آب آن تمام شود.
لپه را آب پز کنید و آلبالو ها را به مدت یک ساعت خیس کنید. حالا لپه ها و آلبالو را آبکش کرده و سپس در تابه دیگری حاوی روغن بریزید و کمی تفت دهید. در پایان این مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.
برنج را به شیوه معمول آبکش کنید و سپس موقع دم کردن آن، مخلوط ادویه پودری را لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو را روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.
نقل از :آشپزی مثبت
کد:
534
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۲۰ آذر
بازدید:
10388
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
3
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
7
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دسرهای چاقکننده را بشناسید
متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...
لبنیات کم چرب تر کلسیم بیشتر
همه میدانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...
کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟
دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژهگزینی در حوزه صنایع غذایی، میگوید که تاکنون برای نامهای غذاها معادلسازی نکرده و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
نسخههای گیاهی شگفتانگیز برای پوست
نگهداری پوست با مواد طبیعی بسیار آسانتر و مطمئن تر از روی آوردن به مواد شیمیایی است.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس
مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامههای کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آنها بود.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟
آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است