لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی در بهبود آنفلوانزا نقش دارند


متخصص اطفال گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، همچنین خوردن لیمو‌ترش، پرتقال و خود گوجه‌فرنگی می‌توانند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشند البته کودکان زیر ۴ سال حتماً باید واکسن آنفلوانزا بزنند.

به گزارش لقمه، ناصر کنی اظهار داشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که هر 4 سال یکبار فرم شدید و خطرناک آن ظاهر می‌شود.

متخصص کودکان گفت: به کودکان زیر چهارسال و افراد بالای 65 سال و کسانی که به بیماری‌های خاص، مزمن، سرطان و ضعف سیستم ایمنی مواجه هستند تزریق واکسن آنفلوانزا توصیه می‌شود.

فوق‌تخصص نوزادان تصریح کرد: آنفلوانزا در شروع شبیه سرما‌خوردگی است و علائمی چون آبریزش ،سرفه و تب دارد اما علامت مشخصه آن استخوان درد است که بسته به شدت بیماری و ضعف قوای جسمانی بیمار متفاوت است.

کنی افزود: آنفلوانزا به دنبال خود ضرر اقتصادی را به جامعه تحمیل می‌کند چرا که در فصل شیوع افراد زیادی به این بیماری می‌شوند و از فعالیت روزمره باز می‌مانند.

فوق‌تخصص نوزادان در پاسخ به پرسشی مبنی بر راه‌های درمان آنفلوانزا گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی و سایر ویتامین‌ها می‌تواند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشد.

وی خوردن غذاهای پرکالری را تا حد تحمل فرد الزامی دانست و گفت: در مواجهه با آنفلوانزا افراد و به خصوص کودکان زیر چهار سال دچار بی‌اشتهایی می‌شوند که علاوه بر توصیه به خوردن مایعات، گاهی داروی اشتها‌آور و سرم را بسته به شدت ضعف برای آنها تجویز می‌کنیم.

متخصص کودکان تصریح کرد: معمولاً آنفلوانزا بیش از 5 روز طول نمی‌کشد مگر اینکه عوارض سینوزیت و ذات‌الریه ظاهر شوند.

کنی ادامه داد: آنفلوانزا در افراد بالای 65 سال می‌تواند مرگبار باشد و در کودکان زیر چهار سال نیز می‌تواند خطرناک باشد چرا که ریه کودک را درگیر می‌کند و به سمت ذات‌الریه پیش می‌رود.

فوق‌تخصص نوزادان افزود: بر اثر ابتلای کودک زیر چهار سال به آنفلوانزا کودک علاوه بر بی‌اشتها شدن، به سرفه‌های خشک دچار می‌شود که می‌تواند در ادامه به عروق مغز و چشم صدمه وارد کند به همین دلیل است که کودکان زیر چهار سال در فهرست اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا قرار می‌گیرند و واکسینه شدن آنها تقریباً اجباری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5436 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 3218 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
برای تقویت حافظه، لاغر شوید نقصان عملکرد حافظه مرتبط با چاقی قابل برگشت است و می تواند انگیزه ای برای لاغری باشد.