انتقاد دامداران از ثابت ماندن قیمت شیر و افزایش قیمت علوفه


در حالی که وزیر تجارت رسما افزایش قیمت شیر و لبنیات را علیرغم حذف ارز مرجع از واردات نهاده‌های دامی منتفی اعلام کرد، دامداران معتقدند براساس تفاهم‌نامه منعقد شده، دولت فقط در شرایطی می‌تواند قیمت شیر و لبنیات را ثابت نگه دارد که هزینه‌های تولید از جمله قیمت نهاده‌ها ثابت بماند.

به گزارش لقمه، در ماه گذشته که ارز مرجع از واردات خوراک دام و طیور حذف شد نوسانات متعددی در بازار فرآورده‌های لبنی صورت گرفت اما دامداران و مرغداران خواهان افزایش قیمت محصول خود با توجه به افزایش هزینه‌های تولید بودند که نهایتا نعمت‌زاده ضمن تایید نکردن افزایش قیمت شیر، اعلام کرد که قیمت شیر و لبنیات در ماه‌های گذشته افزایش یافته و اگر هم قرار است مختصر افزایش دیگری داشته باشد باید به تایید سازمان حمایت برسد.

این درحالی است که مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران تاکید دارد دولت براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین اتحادیه دامداران و شرکت پشتیبانی امور دام موظف است نهاده‌های مورد نیاز دامداری‌ها را تا پایان فروردین 93 با قیمت‌های مصوب و تعیین شده به دامداران تحویل دهد اما نه تنها دولت از اول تیر ماه تاکنون یک کیلو نهاده تحویل نداده است بلکه قیمت نهاده‌ها از 40 تا حدود 100 درصد افزایش یافته است.

سلطانی به ایسنا گفت: قیمت ذرت در تفاهم‌نامه منعقد شده باید تا پایان فرودین 93 کیلویی 700 تومان به دامدار تحویل داده شود در حالی که اکنون به بیش از هزار تومان رسیده است. همچنین قیمت هر کیلوگرم سویا در تفاهم‌نامه 1050 تومان تعیین شده بود که امروز به 2000 تومان رسیده است.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران، دولت موظف است هر کیلوگرم جو را 650 تومان به دست دامداران برساند درحالی که این محصول امروز در بازار به 850 تومان رسیده است. همچنین دیگر علوفه‌های مورد نیاز که به صورت آزاد در بازار تهیه می‌شد مانند ذرت علوفه‌ای، تفاله چغندر قند و ... با افزایش قیمت مواجه شده‌اند.

سلطانی تاکید کرد: اگر مسئولان و دولت تعهد کنند قیمت نهاده‌های تولید تا پایان سال ثابت بماند و خود را موظف به تامین این نهاده‌های با قیمت‌ها مصوب و گذشته کنند تولیدکنندگان هیچ‌گاه نمی‌خواهند محصول خود را گران بفروشند.

وی افزود: براساس آنالیز هزینه‌های واقعی تولید، قیمت تمام شده شیر و لبنیات باید 28 و 17 درصد افزایش یابند اما دامداران در شرایطی که هزینه‌های تولیدشان همواره رو به افزایش است نمی‌توانند محصولشان را با قیمت گذشته تولید کنند؛ بنابراین جلوگیری از افزایش قیمت در این شرایط که هزینه‌های تولید افزایش یافته منطقی و ادامه تولید امکانپذیر نیست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5441 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2597 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
3 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.