چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟


پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، سه عامل اصلی در دریافت کالری در هنگام مصرف غذا نقش دارند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان اثرات ویژگی‌های مختلف وعده‌های غذایی را بر مصرف کالری مورد بررسی قرار دادند.

 
آنها دریافتند که وعده‌های غذایی که به سرعت خورده می‌شوند و حاوی تراکم انرژی بالا هستند، و همچنین غذاهای بسیار خوش طعم با دریافت کالری بالاتر مرتبط هستند.
 
نرخ چاقی در سراسر جهان از سال ۱۹۷۵ تقریباً سه برابر شده است. علت اصلی چاقی عدم تعادل انرژی طولانی مدت است یعنی مصرف کالری بیشتر از آنچه بدن فرصت سوزاندن آن را داشته باشد. بنابراین تحقیق در مورد شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش وزن کلیدی برای درمان چاقی است.
 
مطالعات نشان داده است که خوردن سریع غذاهای پرکالری با مصرف بیشتر غذا مرتبط است.
 
در همین حال، مصرف بیشتر پروتئین با افزایش سیری و دریافت انرژی کمتر مرتبط است. درک بیشتر در مورد ویژگی‌های کلیدی رژیم غذایی می‌تواند به طراحی رژیم‌های غذایی برای درمان چاقی کمک کند.
 
اخیراً محققان بررسی کردند که چگونه ویژگی‌های وعده غذایی بر دریافت کالری در چهار الگوی غذایی مختلف تأثیر می‌گذارد.
 
آن‌ها دریافتند که چگالی انرژی وعده‌های غذایی، سرعت مصرف وعده‌های غذایی و مصرف غذاهای فوق‌الذکر بر میزان کالری دریافتی تأثیر می‌گذارد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15141 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 887 ساعت: 10:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.