واردات کره از مرز 106 میلیون دلار گذشت


در هفت ماهه امسال بالغ بر 21 هزار تن کره به ارزش تقریبی 106 میلیون دلار وارد شد.

به گزارش لقمه، تازه‌ترین آمار گمرک ایران حاکی از آن است که در هفت ماهه 1392 معادل 21.7 هزار تن کره بسته‌بندی شده به صورت بسته‌های بیش از 500 گرمی به ارزش 105.9 میلیون دلار وارد شد که این میزان واردات از نظر وزنی و ارزشی بیش از 19 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.

همچنین فقط در مهرماه امسال 3.1 هزار تن کره به ارزش 15.2 میلیون دلار وارد شد که این میزان واردات هم نسبت به مدت مشابه در سال قبل از نظر وزنی 29 و از نظر ارزشی 24 درصد کاهش یافته است.

کره از جمله کالاهایی بود که بعد از تغییر نرخ ارز مرجع به مبادله‌ای، واردات آن با مشکلات زیادی مواجه شد و ترخیص آن نیز از گمرک با مانع برخورد کرد. افت واردات کره در هفت ماهه امسال نیز به احتمال زیاد مربوط به مشکلات ترخیص این کالا از گمرک بوده است.

در همین حال دبیر انجمن صنایع لبنی به تازگی از ترخیص کره از گمرک براساس ارز 2477 تومانی خبر داد و گفت: تاکنون 14 هزار تن کره در گمرک انباشت شده بود اما با تدابیر اندیشیده شده در حال حاضر روند ترخیص کره از گمرک با توجه به اختصاص به موقع ارز به آن طبیعی شده است.

به گفته رضا باکری در حال حاضر در توزیع و عرضه کره در بازار مشکل خاصی وجود ندارد اما برخلاف نظر سازمان حمایت امکان کاهش قیمت کره به کمتر از هر کیلو 22 هزار تومان وجود ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5542 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 1767 ساعت: 4:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.