توزیع شیر در مدارس تهران آغاز شد


مراسم توزیع شیر در مدارس شهر تهران امروز با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران آغاز شد.

به گزارش لقمه، مراسم نمادین توزیع شیر در مدارس شهر تهران دقایقی پیش در دبستان شهریار منطقه 19 آموزش و پرورش تهران با حضور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم اظهار داشت: یکی از اهداف نظام تعلیم و تربیت در ساحت‌های 6 گانه، سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه شیر به عنوان یک ماده غذایی کامل محسوب می‌شود، افزود: ارزیابی‌ها حاکی از اثربخشی مثبت طرح توزیع شیر در مدارس است و امیدواریم بتوانیم این طرح را با مشارکت خانواده‌ها پیگیری و نهادینه کنیم.

چهاربند با بیان اینکه توزیع شیر در مدارس تهران بین 730 هزار دانش‌آموز دوره پیش دبستان، ابتدایی و دوره متوسطه اول اجرا می‌شود، گفت: دانش‌آموزان در هفته حداقل دو نوبت شیر دریافت می‌کنند، به عبارتی 1460 نفر نوبت در هفته شیر توزیع می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری کارخانه‌های تولید کننده شیر تا سقف 30 نوبت و در صورت تأمین اعتبارات تا 40 نوبت، شیر بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تأکید کرد: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی نظارت بر شیر توزیع شده بین دانش‌آموزان و اطمینان از استانداردها اجرا می‌شود.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5732 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر بازدید: 1980 ساعت: 6:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.