قیمت شیر ثابت ماند


مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران اعلام کرد: در جلسه امروز کارگروه تخصصی ستاد تظیم بازار مقرر شد با تسویه نهاده‌های معوقه دامداران به قیمت‌های مصوب سال گذشته و ادامه این روند، قیمت شیر در سال جاری ثابت بماند.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی اظهار کرد: برخی دامداران که بر اساس تفاهم نامه منعقد شده اتحادیه مرکزی دامداران با شرکت پشتیبانی امور دام باید به ازای تحویل هر کیلوگرم شیرخام به شرکت‌های لبنی، نهاده‌های مورد نیاز خود را به قیمت‌های مصوب دریافت کنند تاکنون علوفه‌ای از این شرکت دریافت نکرده‌اند اما محصول خود را به همان قیمت‌های گذشته تحویل داده‌اند.

وی افزود: در جلسه امروز مصوب شد دامدارانی که در سه ماهه پایانی سال گذشته شیر تولیدی واحدهای خود را تحویل داده بودند و به تایید سازمان صنعت و معدن استان مورد نظر رسیده است بتوانند سهمیه خود را دریافت کنند. همچنین آنهایی که از اول امسال تا پایان خرداد ماه شیر تحویل داده‌اند نیز می‌توانند سهمیه نهاده‌های خود را بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده سال گذشته دریافت کنند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران ادامه داد: همچنین دامدارانی که از اول تیر تا اول مهر امسال شیر را به شرکت‌های لبنی تحویل داده‌اند اگر قرارداد آنها ثبت شده و به تایید صنعت و معدن استان رسیده باشد می‌تواننند نهاده‌های خود را به قیمت جو کیلویی 650 تومان، ذرت کیلویی 700 تومان، کنجاله سویا کیلویی 1050 تومان و سبوس کیلویی 250 تومان از شرکت پشتیبانی امور دام تحویل بگیرند.

سلطانی گفت: دامدارانی که از اول مهر تاکنون شیر را به صنایع لبنی تحویل داده‌اند نیز مشمول این مصوبه می‌شوند اما باید منتظر باشند تا مابه‌التفاوت هزینه‌های تمام شده مصوب در تفاهم نامه امسال با هزینه‌هایی که پس از حذف ارز مرجع از واردات علوفه بر روند تولید آن‌ها مترتب شده بود در قالب اعتبار جبران شود.

وی تاکید کرد: با توجه به مخالفت رییس‌جمهور با حذف ارز مرجع و مصوبه امروز کارگروه تخصصی ستاد تنظیم بازار قیمت شیر با جبران مابه‌التفاوت هزینه‌های افزایش یافته دامداران تغییر نمی‌کند.

بر اساس مصوبه 28 خرداد جلسه تنظیم بازار، قیمت هر کیلوگرم شیرخام 3.2 درصد چربی با بار میکروبی کمتر از 100 هزار 15.6درصد افزایش یافت و از کیلویی 960 تومان به 1110 تومان رسید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5763 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر بازدید: 2954 ساعت: 7:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
3 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان برای تسکین دندان درد توصیه می‌شود که سیر و پیاز را...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.