بعد از صرف غذا "میوه" نخورید!


مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌ها، از بروز خستگی‌های زودهنگام جلوگیری می‌کند و این امر خود سبب افزایش راندمان فکری و کاری افراد می‌شود.

به گزارش لقمه،مینا نوروز حقی، کار‌شناس تغذیه در گفتگویی گفت: حجم معده بعد از صرف غذا کاملا اشغال شده است و معده پر و سنگین است، بنابراین خوردن میوه به این سنگینی دامن می‌زند و در عمل هضم مشکل ایجاد می‌کند، پس بهتر است ۱ تا ۲ ساعت پس از صرف غذا میوه مصرف شود.

وی ادامه داد: البته برخی افراد به علت عدم حساسیت گیرنده‌های انسولین، پرخوری و یا تحریک پذیری پانکراس، بعد از خوردن غذا تمایل به مصرف ماده شیرین دارند که به این افراد توصیه می‌شود بعد از صرف غذا به جای مصرف شیرینی، از مربای میوه استفاده کنند.

نوروز حقی تصریح کرد: در ضمن خوردن میوه و یا ساندویچ‌های سبک به مقدار کم در میان وعده‌ها، باعث کاهش ولع افراد برای وعده بعد می‌شود و از افت فشار خون و خستگی زودهنگام جلوگیری می‌کند و به این ترتیب راندمان فکر و کار را افزایش می‌دهد و از رفتارهای تنش زای فرد با دیگران جلوگیری می‌کند.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 5788 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ آذر بازدید: 3793 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
3 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
7 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 فساد در بازار نهاده‌های دامی مشخص شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
11 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.