دستور پخت دلمه گوجه فرنگی


دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند.

لقمه: دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند. یکی از انواع دلمه ها، دلمه گوجه فرنگی است که طرفداران زیادی هم دارد و مردم بسیاری از شهرهای ایران هم آن را تهیه می کنند.

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده        300 گرم
رب گوجه فرنگی        یك دوم پیمانه
پیاز                       3 عدد
برنج آبكش شده         100 گرم
شكر                      5 قاشق سوپخوری
بادنجان كبابی شده      2 عدد
سركه                    یك چهارم پیمانه
سبزی معطر           200 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران     به میزان لازم
سبزی معطر شامل: تره، جعفری، ترخون، نعناع و مرزه      به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت       به میزان لازم

زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو: 6 تا 8 نفر

طرز تهیه:
برنج را پس از خیسانیدن آبكش كنید. بادنجان ها را روی حرارت گاز كباب كرده پس از سرد شدن پوست آنها را بگیرید و ریز خرد كنید. پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و سرخ كنید. زردچوبه را نیز اضافه كنید. گوشت چرخ كرده را داخل تابه سرخ كرده یك سوم از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید تا تفت بخورد. دارچین، نمك، فلفل، زعفران آب كرده را نیز اضافه كنید. در یك ظرف گود همه مواد به علاوه سركه و شكر را با هم مخلوط كنید. در قابلمه بزرگی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و باقی پیاز داغ را داخل سس گوجه فرنگی بریزید. داخل گوجه فرنگی ها را با دقت خالی كنید و از مواد آماده شده پر كنید و داخل قابلمه همراه سس گوجه فرنگی به مدت ٢٠ الی ٣٠ دقیقه بپزید. مواظب باشید گوجه فرنگی له نشوند.

 

 

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
بادمجان های دودی مزه خاصی به این غذا می دهند و در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را اضافه یا حذف نمایید.
در صورت امكان دلمه را داخل فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 579 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 8936 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.