لقمه: خیلی از افراد هستند که بنا به دلایلی از مصرف گوشت قرمز منعشده اند و برای تامین پروتئین مورد نیازشان مجبور به مصرف گوشت سفید به ویژه مرغ هستند. برای اینکه طعم جدیدی از خوراک مرغ را تجربه کنید، استیک مرغ با سس انار را تجربه کنید.
مواد لازم:سینه مرغ چهار عددپیاز یک عددزعفران دم کرده دو قاشق غذاخوریآبلیمو یک قاشق مرباخورینشاسته ذرت یک قاشق غذاخوریرب انار نصف پیمانهآب انار یک پیمانهسس سویا دو قاشق غذاخورینمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم
زمان آماده سازی: 10 دقیقهزمان پخت: 20 دقیقهسطح دشواری: متوسطمقدار سرو: برای 4 نفر
طرز تهیه:سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده و استیک ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود. در پایان استیک را با این سس سرو کنید.
جایگزین های احتمالی: می توانید به جای سس سویا از همان میزان سس کچاپ استفاده کنید.
توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:می توانید برای مزه دار کردن سینه مرغ از انواع سس ها و طعم دهنده ها مانند سس سویا و کچاپ استفاده کنید.اگر سس شما ترش بود کمی عسل یا شکر به سس اضافه نمایید.