دستیابی به سلامت با برگشتن غذاهای سنتی به زندگی


یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور دستیابی به سلامت غذاهای سنتی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی، چرب‌ترشدن و پر کالری‌تر شدن غذاهای امروزی و در مقابل آن زندگی ماشینی و بی‌تحرکی ناشی از آن را اصلی‌ترین علل شیوع چاقی در جامعه دانست و گفت: به نظر می‌رسد بهترین راه برای مقابله با چاقی در چنین شرایطی تغییر الگوهای غذایی است.

این کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد که به منظور پیشگیری از چاقی از مصرف میان وعده‌هایی نظیر کیک، بیسکویت، آب میوه‌های صنعتی و ... خودداری کرده و در مقابل آن همانند سال‌های قبل میوه‌ها و سبزیجات تازه، لقمه‌های میان وعده‌ای، نوشیدنی‌های سنتی مثل دوغ و شربت‌های خانگی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

شیرمستی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای آماده، فست فودها، ساندویچ‌های آماده و ... زمینه‌های چاقی افراد را بوجود می‌آورند، به افراد توصیه کرد حتی‌الامکان از مصرف اینگونه موادغذایی خودداری کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی به افراد توصیه کرد: برای دستیابی به سلامت هفته‌ای یک یا دو مرتبه آش‌ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

شیرمستی استفاده از غذاهای سنتی در کنار تحرک کافی را به منظور دستیابی به وضعیت بدنی مناسب مهم و اثرگذار ارزیابی کرد.

وی با اشاره به اینکه چاقی احتمال بروز بیماری و بخصوص سرطان را در افراد تشدید می کند، گفت: رژیم‌های غذایی پرچرب احتمال ابتلا به انواع مختلف سرطان‌ها بخصوص سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش داده و خون‌رسانی به بدن را با مشکل مواجه می‌کند.

شیرمستی افزود: چاقی و اضافه وزن زمینه‌های بروز مشکلات مفصلی نظیر ساییدگی مفاصل و آرتروز را تشدید می‌کند.

این کارشناس تغذیه ادامه‌داد: چاقی احتمال ابتلا به بیماری‌های نظیر کبدچرب، دیابت، فشار خون و ... را در افراد تشدید می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5843 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر بازدید: 1299 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.