وزارت بهداشت سوسیس و کالباس نخوردن رئیس سازمان غذا و دارو را تکذیب کرد


خبرگزاری فارس خبری مبنی بر تولید سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تولید می شود منتشر کرده بود که در آن رئیس سازمان غذا و دارو گفته بود حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

لقمه: در پاسخ به مندرجات کذب بعضی از خبرگزاری ها و روزنامه جام جم مورخ 28/9/90 در خصوص مصرف محصولات پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس که باعث تشویش اذهان عمومی گردیده توضیحات زیر به استحضار می رسد:

1-در تاریخ های ذکر شده، رئیس سازمان هیچ مصاحبه ای نکرده اند.

2-فرآورده های پروتئینی همانند سوسیس و کالباس تولید شده در صنایع غذایی و کارخانه های تحت نظارت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و دارای پروانه ساخت ایمن و سالم می باشند و سازمان علاوه بر نظارت بر تولید در سطح عرضه نیز نظارت مستمر دارد. از جمله آن می توان به طرح PMS سازمان غذا و دارو و بازرسی های بازرسان وزارت بازرگانی اشاره نمود که محصولات پروتئینی نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

3-استفاده از MDM (گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی از استخوان) در شرایط بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی، مورد تائید کلیه سازمان های بهداشتی دنیا از جمله ایران می باشد.
4-استفاده بیش از اندازه و خارج از توصیه متخصصین تغذیه از سوسیس و کالباس، همانند سایر مواد غذایی را هیچ کس توصیه نمی کند.

5-با توجه به الگوی شهری و ماشینی و گسترش بیماری های غیرواگیر همانند قلبی و عروقی، دیابت و ... کلیه متخصصان استفاده از فست فودها را محدود یا توصیه نمی نمایند.

6-کلیه مردم و شهروندان عزیز باید در هنگام خرید محصولات غذایی به پروانه و مجوزهای بهداشتی سازمان غذا و دارو دقت نموده و از مصرف محصولات غذایی متفرقه و مجهول که معمولا در کارگاه های غیرمجاز تولید می شوند پرهیز نمایند.

دکتر سعداله پرویزی/ مدیر کل دفتر رئیس سازمان غذا و دارو و روابط عمومی

گفتنی است چندی پیش خبرگزاری فارس خبری مبنی بر تولید سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تولید می شود منتشر کرده بود که در آن رئیس سازمان غذا و دارو گفته بود حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 585 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 4700 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.