بیسكویت عسل و دارچین


بیسکویت میان وعده ای است که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.

لقمه: بیسکویت ها را معمولا به عنوان میان وعده مصرف می کنند و اگر این بیسکویت ها در خانه و به صورت سالم تهیه شده باشند، برای سلامتی بهتر است.


مواد لازم:
كره                     60 گرم
عسل                    یك چهارم پیمانه یا 85 گرم
شكر قهوه ای          30 گرم
تخم مرغ               یك عدد
آرد                     یك و یك چهارم پیمانه
بیكینگ پودر         یك قاشق مرباخوری
پودر دارچین         3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا كره، عسل، شكر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا یكدست شود. درا ین زمان مواد خشك را بعد از 2 بار الك كردن به آرامی به مواد اضافه كنید. حالا خمیر را بین دو كیسه فریز رب از كرده سپس با هر نوع قالب كه دوست دارید قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
حال بیسكویت را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه در طبقه وسط پخت نمائید. بعد از خنك شدن با شكلات سفید تزئین كنید.

نکته:
بهتر است فر را 15 دقیقه قبل روشن نمائید تابه دمای مطلوب برسد.
در صورتی كه خمیر كمی چسبنده بود تا حدود 50 گرم آرد می توانید استفاده كنید. خمیر این بیسكویت بسیار لطیف است.

 


نقل از :قناد باشی

کد: 586 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 7102 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
5 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
7 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.