شکست سرطان سینه با استفاده از آب گوجه فرنگی


یافته‌های تازه نشان می دهند، نوشیدن روزانه یک لیوان آب گوجه فرنگی احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

به گزارش لقمه، دانشمندان معتقدند، ماده شیمیایی لیپوکن - عامل قرمز رنگ شدن گوجه فرنگی - احتمال ابتلا به سرطان سینه و پروستات را به شدت کاهش می دهد.

محققان دانشگاه آکسفورد اعلام کردند، زنانی که روزانه یک لیوان آب گوجه فرنگی می نوشند بسیار کمتر از افرادی که چنین نمی کنند در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.

سرطان سینه که شایع ترین سرطان در بریتانیا است عامل مرگ بیش از هزار زن در ماه است.

دکتر تاکاشی بات، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه آکسفورد گفت:«یافته های ما نشان می دهد، مصرف کوتاه مدت گوجه فرنگی نیز مزایای بسیار زیادی دارد و از بروز بیماری های گوناگون پیشگیری می کند.»

پژوهشگران، میزان هورمون های 70 زن 55 ساله چاقی که یکی از اعضاء خانواده شان به سرطان سینه مبتلا شده بود را پیش و پس از مصرف گوجه فرنگی اندازه گیری کردند.

آنها پی بردند، لیکوپن موجود در گوجه فرنگی میزان هورمون آدیپونکتین را که سبب افزایش چربی های بدن و احتمال ابتلا به سرطان سینه می شود را تا 9 درصد کاهش می دهد.

دکتر آدانا لیانوس، پژوهشگر ارشد سرطان دانشگاه آکسفورد گفت:«یافته های این مطالعه اهمیت تناسب اندام و پیروی کردن از رژیم غذایی سرشار از گوجه فرنگی را اثبات کرد.»



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 5921 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي بازدید: 1777 ساعت: 3:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
11 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.