لقمه: این غذای نسبتا جدیدی است و اگر طعم بادمجان را دوست داشته و به آن حساسیت نداشته باشید می توانید از خوردن این ته چین خوشمزه لذت ببرید.مواد لازم برای 6- 8 نفر: برنج 4 پیمانه (600 گرم)بادمجان 500 گرمنمك به میزان لازمروغن مایع به میزان لازمفیلهی مرغ خردكرده 500 گرمقارچ ورقه كرده 500 گرمسیر له كرده 2 حبهزردهی تخممرغ 4 عددماست معمولی 1 پیمانهزعفران حلكردهی غلیظ 1 قاشق چایخوریخلال پسته 2 قاشق سوپخوری
برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. پوست بادمجان را بگیرید، حلقه حلقه خرد كنید و رویش مقداری نمك بپاشید تا مزهدار شود. پس از نیم ساعت، بادمجانها را در روغن سرخ كنید. سپس فیلهی مرغ را با 3 قاشق سوپخوری روغن و كمی نمك، تفت دهید. آنگاه قارچ و سیر را بیفزائید و مخلوط را 5 دقیقهی دیگر تفت دهید. اكنون دركاسهی مناسبی، زردههای تخممرغ، ماست، زعفران و كمی نمك را خوب مخلوط نمائید، یك دوم پیمانه روغن هم بیفزائید و برنج را با آن مخلوط كنید.
بعد كف ظرف نسوزی را چرب نمائید، نیمی از برنج را در آن بریزید و صاف كنید. حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روی برنج بگذارید و خلال پسته بپاشید.
سپس باقیماندهی برنج را رویش بریزید و آن را با پشت قاشق كمی بفشارید. بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن روی آن بدهید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. اینك تهچین را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت بپزید تا دم بكشد و تهدیگش طلائی رنگ شود.