معجزه آجیل در دوران بارداری


مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری، جنین را در برابر این خوردنی‌ها مقاوم می کند.

به گزارش لقمه، نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری مغز خشکبار مصرف کرده‌اند، کمتر دچار حساسیت به آجیل و خشکبار می‌شوند.

پزشکان آمریکایی در این مطالعه به بررسی سوابق پزشکی و رژیم غذایی بیش از 8000 کودک و مادران آنها پرداخته و دریافتند: مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری، جنین را در برابر این خوردنی‌ها مقاوم کرده و در نتیجه احتمال بروز آلرژی‌ به مغز خشکبار را در آنها کاهش می‌دهد.

اما به دلیل یافته‌های ضدونقیض درباره تاثیر مصرف خشکبار و با توجه به نتایج مطالعات قبلی که نشان داده‌اند مصرف آجیل نه تنها تاثیری بر سلامت ندارد بلکه حتی ممکن است مصرف زیاد آن خطرات احتمالی داشته باشد لذا متخصصان تغذیه هنوز نمی‌توانند به زنان باردار تاکید کنند که حتما در دوران بارداری آجیل مصرف کنند و برای دستیابی به نتایج قطعی‌تر انجام آزمایش‌های بیشتر مورد نیاز است.

دکتر «لیندسای فرازیر» از بوستون گفت: در بررسی‌هایی که روی این تعداد کودک انجام دادیم دریافتیم کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری آجیل مصرف کرده بودند یک سوم کمتر دچار حساسیت به خشکبار شده‌اند. به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، فرازیر همچنین اظهار داشت: البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تاثیرگذار هستند. به طور مثال زنانی که در دوران بارداری آجیل را در رژیم غذایی‌شان گنجانده بودند، رژیم غذایی سالم‌تری داشتند و برنامه غذایی روزانه آنها حاوی مقدار قابل توجهی از میوه‌ها و سبزیجات بوده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5977 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 2959 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.