غذاهای نوروزی/
طرز تهیه چلو خـورش رنگارنگ برای مهمانان نوروزی




 مواد لازم برای چهار نفر

گوشت فیله گاو: 600 گرم

عصاره گوشت: یك بسته

پیاز متوسط: دو عدد

سـیر: دو حبه

كره: 120 گرم

برنج: 400 گرم

روغن: دو قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد از هر كدام: یك عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم



طرز تهیه

برنج را شسته و در آب نیم‌گرم با مقداری نمك خیس می‌كنیم. فیله گاو را پاك كرده، شسته و به قطعات انگشتی خرد می‌كنیم. فلفل‌ها را به اندازه‌های یك سانتی‌متری خرد كرده، كنار می‌گذاریم. پیاز و سیرها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد می‌كنیم. نیمی از كره را در قابلمه ذوب كرده، پیاز را به همراه فلفل دلمه‌ای‌ها تفت می‌دهیم.

گوشت را به آنها اضافه كرده، بعد از پنج دقیقه فلفل‌ها را جدا كرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم. به مخلوط گوشت و پیاز، عصاره گوشت محلول در آب را اضافه می‌كنیم و به مدت دو ساعت روی اجاق گاز قرار می‌دهیم. در اواخر پخت فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نیم‌پز شده بودند، به مواد می‌افزاییم.

در انتهای پخت باید تقریبا آبی در ظرف باقی نماند. در یك قابلمه بزرگ آب زیادی ریخته و به جوش آورده، برنج خیس خورده را همراه با روغن درون آب‌جوش ریخته تا چند جوش بزند، سپس برنج را آبكش كرده و دم می‌كنیم. پس از پخت برنج، آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و به همراه خورش رنگارنگ سرو می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6175 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3619 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.