خطرات رابطه جنسی دهانی


رابطه جنسی دهانی یا همان اورال سکس، یکی از رابطه‌هایی است که برخی از زوجین، بدون در نظر گرفتن عواقب خطرناک این کار و بدون دغدغه، آن را انجام می‌دهند.

به گزارش لقمه، این در حالی است که دکتر محمدرضا صفری‌نژاد، ارولوژیست درباره این نوع فعالیت جنسی به می‌گوید: «تاکید ما برای داشتن رابطه جنسی سالم و ایمن، بیشتر برای پیشگیری از ایجاد و انتقال بیماری‌های مختلف، به‌خصوص بیماری‌های آمیزشی در بین زوج‌ها است. در حال حاضر، بیماری زگیل تناسلی، جزو بیماری‌هایی است که بروز آن بیش از پیش شایع شده است. ویروس این بیماری می‌تواند به‌سادگی از راه رابطه جنسی دهانی وارد حفره دهان بشود و ابتلا به زگیل تناسلی در اطراف لب‌ها، داخل لب‌ها، روی گونه و لوزه‌ها را در پی داشته باشد.»

رییس انجمن سلامت خانواده ایران می‌افزاید: «نتیجه یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که شیوع بروز سرطان‌های داخل حفره دهان، حلق و حنجره در دو دهه گذشته، زیاد و علت این مساله هم افزایش تمایل زوج‌ها به برقراری سکس اورال و انتقال ویروس اچ.پی.وی (عامل بیماری زگیل تناسلی) به داخل حفره دهان، عنوان شده است.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تاکید می‌کند که ویروس اچ.پی.وی، نوعی ویروس خطرناک و عامل اصلی ابتلا به سرطان دهانه رحم در خانم‌ها محسوب می‌شود. «شانس ابتلا به سرطان دهانه رحم در خانم‌هایی که به نوع 16 و18 ویروس زگیل تناسلی مبتلا هستند، 200 برابر یشتر از سایر خانم‌ها است.»

وی به این نکته اشاره می‌کند که امکان انتقال سایر ویروس‌ها و میکروب‌ها از آلت تناسلی به حفره دهان در طول اورال سکس هم وجود دارد.

دکتر صفری‌نژاد معتقد است: «از طرف دیگر، حفره دهان هم دارای میکروب‌های بسیار زیاد و خطرناکی مانند میکروب‌های بی‌هوازی است. به‌همین دلیل هم امکان انتقال این میکروب‌ها از دهان به ناحیه تناسلی و برهم خوردن الگوی انتشار باکتری در بدن، وجود دارد.»  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 6261 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳ اسفند بازدید: 4882 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
2 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
6 رابطه تغذیه با طول عمر از زبان متخصص تغذیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
7 رابطه خواب با رژیم غذایی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.