قیمت گوشت و مرغ افزایش نمی‌یابد/ذخیره سازی ۲۰ هزارتن مرغ برای شب عید


معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های بهاره از امروز آغاز و تا ۱۷ اسفند ادامه دارد گفت: ما علاوه بر تولید روزانه حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ برای شب عید ذخیره کردیم.

به گزارش لقمه، نعمت‌الله ترکی، معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا از امروز (هفتم اسفند) آغاز و به مدت 10 روز یعنی تا 17 اسفند ادامه دارد، گفت: در مجموع 30 نمایشگاه در استان تهران دایر خواهد شد که 5 نمایشگاه مختص به شهر تهران بوده و در حکیمیه تهرانپارس، خاوران، مصلی، ولایت و پارک ارم بازگشایی می‌شود.



وی با بیان اینکه در مجموع شش هزار غرفه در این نمایشگاه‌ها در بخش‌های مختلف مانند البسه، کیف، کفش، مواد غذایی، مواد پروتئینی، خشکبار و سایر کالاهای پرمصرف و ضروری پایان سال به مردم عرضه خواهد شد، اظهار کرد: چون واحدهای تولیدی کیف و کفش مستقیما در نمایشگاه حضور دارند 30 درصد تخفیف برای این کالاها قایل شده‌اند و بقیه کالاها نیز از 5 تا 20 درصد تخفیف دارند.



ترکی از آغاز به کار 170 میادین عرضه میوه و تره‌بار خبر داد و افزود: این میادین از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.



معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه ما علاوه بر تولید روزانه حدود 20 هزار تن ذخیره گوشت مرغ داریم، خاطرنشان کرد: همچنین 10 هزار تن نیز گوشت قرمز برای سب عید ذخیره‌سازی شده است.



وی اضافه کرد: اکنون 30 هزار رأس دام نیز به صورت پرواری آماده عرضه به بازار است.



وی ادامه داد: ذخیره برنج استان نیز حدود 100 هزار تن و ذخیره پرتقال 3500 تن و سیب 2000 تن است که برای تنظیم بازار در شب عید، اسفند ماه به بازار عرضه خواهد شد.



ترکی با اشاره به اینکه در مجموع در کالاهایی مانند برنج، مرغ، گوشت، روغن، شکر و سایر مایحتاج عمومی مردم ذخیره‌سازی مناسب صورت گرفته و جای هیچ نگرانی نیست، تصریح کرد: هیچ افزایش قیمتی در مورد این کالاها نخواهیم داشت.



وی اظهار کرد: مرغ به قیمت 5800 تا 6000 هزار تومان عرضه خواهد شد و قیمت مرکبات نیز دو روز قبل از عرضه اعلام می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 6283 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند بازدید: 2848 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.