کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با کنترل وزن


اعضای یک تیم پزشکی در لندن در بررسی‌های جدید خود دریافتند کنترل وزن می‌تواند زنان را تاحدودی از خطر ابتلا به سرطان تخمدان در امان نگه دارد.

به گزارش لقمه، «ریکاردو اوائوی» یکی از اعضای ارشد این تیم پزشکی گفت: در این بررسی مشخص شد چاقی خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان افزایش می‌دهد.

اوائوی با بیان اینکه این بررسی تحلیل جامعی از تمامی تحقیقات علمی جهانی در رابطه با ارتباط بین عواملی چون وزن، رژیم غذایی و ‌فعالیت جسمی با سرطان تخمدان است اظهار کرد: در این مطالعه برای اولین بار سرطان تخمدان به طور مستقیم با فاکتور سبک زندگی ارتباط داده شده است.

چربی بدن خطر ابتلا به سرطان تخمدان و سرطان‌های دیگر را به شیوه‌هایی پیچیده افزایش می‌دهد. بافت‌ چربی در بدن نه تنها محل اصلی‌ ذخیره انرژی است بلکه به لحاظ متابولیکی نیز فعال بوده و ترکیبات شبه‌هورمونی تولید می‌کند که عامل افزایش التهاب‌ در بدن هستند و در نهایت با تولید پروتئین‌های خاص بر رشد سلول‌ها تاثیر گذاشته و خطر ابتلا به برخی انواع سرطان‌ها را افزایش می‌دهند.

به گفته محققان، نتایج این بررسی به دو دلیل حائز اهمیت است. اول اینکه سرطان تخمدان به سختی شناسایی می‌شود و اغلب کشنده است و دوم اینکه حفظ کنترل وزن در حد سالم تاثیر مهم بر کاهش خطر ابتلا به این سرطان دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشکان در عین حال تاکید کردند: وزن بالا تنها فاکتور خطرزا در بروز این سرطان نیست بلکه وراثت نیز عامل مهمی است که احتمال ابتلا به سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6370 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 1852 ساعت: 4:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
8 شاخص آلودگی هوا ناسالم شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
9 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت
10 واکاوی مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب ها به رادیو ایران رسید ۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
11 بیش فعالی کودکان چیست؟/ راه های کنترل بیش فعالی ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.