مهلت ارسال آثار برای چهارمین مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی تمدید نمی‌شود


علاقه مندان و عکاسان تا 12 بهمن ماه 1390 برای ارسال آثار خود به چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی فرصت دارند.

به گزارش لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات سفره های ایرانی اسلامی، با اعلام اینکه بیش از 100 عکاس آثار خود را برای چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی به دبیرخانه ارسال کردند، و ضمن اصلاح تاریخ منرج در فراخوان برای مهلت ارسال آثار، اعلام می دارد که علاقه مندان تنها تا 12 بهمن ماه 1390 فرصت دارند تا آثار خود را ارسال کنند.

لازم به ذکر است این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی با داوری سید عباس میرهاشمی، مسعود زنده روح کرمانی و محمد مهدی رحیمیان و با حمایت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال اجراست.

 




کد: 652 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۷ دي بازدید: 2622 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
6 نمایشگاه عکس سفره‌های هفت‌سین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۶ اسفند
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 برگزاری نمایشگاه عکس های آلفرد یعقوب‌زاده از فلسطین در تهران ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
10 دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
11 رنگ های مصنوعی و عوارض شدید آن ها چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.