املت ویژه در مایكروویو


لقمه: املت غذایی است که به آسانی و در عرض مدتی کوتاه آماده می شود.

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی                                    500 گرم
رب گوجه‌فرنگی                               یك قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس‌شده                           100 گرم
تخم‌مرغ                                         5 عدد
ژامبون خردشده                              200 گرم
زیتون اسلایس‌شده و کره                  از هر کدام 50 گرم
پنیر تست                                       دو ورق
فلفل دلمه‌ای خردشده                      دو قاشق غذاخوری
آویشن، نمك و فلفل و روغن مایع و پنیر پیتزا به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده آب آن را جدا كنید. با قدرت 100 درصد (بالاترین قدرت) پنج دقیقه در دستگاه قرار دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمك و فلفل را اضافه كنید پس از چهار دقیقه گوجه‌فرنگی را با تخم‌مرغ مخلوط نموده در ظرفی كه لبه كوتاه دارد ریخته با قدرت 100درصد پنج دقیقه داخل دستگاه بگذارید. پس از این زمان با یك قاشق مواد را هم زده تا یك‌دست شود سپس روی آن با قارچ و ژامبون پوشانده سپس به ترتیب پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، زیتون و پنیر تست ریخته روی این مواد را كره نگینی خردشده بریزید. شش دقیقه زمان داده و در انتها آویشن اضافه كنید.

 نكته:

1- به دلیل این‌كه در مایكروویو تخم‌مرغ در كناره‌های ظرف سریع‌تر بسته می‌شود و برای این‌كه دور غذا نسوزد حتما بعد از پنج دقیقه غذا را با یك قاشق هم بزنید تا یك‌دست شود.

2- برای برشته شدن می‌توانید از گریل استفاده نمایید.

3- حتما آب گوجه‌فرنگی را از صافی رد كرده سپس با تخم‌مرغ مخلوط كنید.




کد: 672 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۹ بهمن بازدید: 6458 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.