روش تهیه خوراک مرغ ایرانی با سرآشپز خارجی


باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

مواد لازم (مناسب برای 5 تا 6 نفر)
 

مرغ پاک کرده : 1/5 کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه و سفید : به مقدار لازم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
سیر، پوست کنده و خردشده : 3 حبه
کشمش : 1/4 فنجان
گردو خردشده : یک فنجان
زعفران آب کرده : 1/4 فنجان
آب مرغ : 2 فنجان
آب انار : یک فنجان
هل : 3 حبه
لیمو عمانی : یک عدد
دارچین : یک قاشق چای‌خوری
سرکه : 1/2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید.

2. کف تابه روغن زیتون بریزید. تکه ‌های مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت 4 دقیقه حرارت دهید تا طلایی شود. سپس آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

3. 2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و گردوی خرد شده، پیاز، سیر و کشمش را اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. 7 دقیقه بعد زعفران آب کرده، آب مرغ، آب انار، هل، فلفل شیرین، لیمو عمانی و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

4. تکه‌های مرغ را داخل این مخلوط بیندازید؛ به طوریکه پوست مرغ به سمت بالا قرار گیرد. سپس ظرف را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینه مرغ کاملا پخته شود.

5. پس از این مدت مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و اجازه دهید سس آن غلیظ شود. کمی سرکه، نمک و فلفل اضافه کرده، سس را روی مرغ بریزید و سرو کنید.

6. این خوراک را می توانید کنار برنج میل کنید.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :چاشنیک

کد: 6720 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 4012 ساعت: 6:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
6 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
7 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
8 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
11 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.