روش تهیه خوراک مرغ ایرانی با سرآشپز خارجی


باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

مواد لازم (مناسب برای 5 تا 6 نفر)
 

مرغ پاک کرده : 1/5 کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه و سفید : به مقدار لازم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
سیر، پوست کنده و خردشده : 3 حبه
کشمش : 1/4 فنجان
گردو خردشده : یک فنجان
زعفران آب کرده : 1/4 فنجان
آب مرغ : 2 فنجان
آب انار : یک فنجان
هل : 3 حبه
لیمو عمانی : یک عدد
دارچین : یک قاشق چای‌خوری
سرکه : 1/2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

باور می کنید یا نه ، سرآشپزی متیودیلو این غذا را از خورشت های ایرانی الهام گرفته است و به همین دلیل اسم آن را خوراک مرغ پرشین گذاشته است. شما می توانید این غذای اصالتا ایرانی را از سرآشپز خارجی یاد بگیرید.

1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید.

2. کف تابه روغن زیتون بریزید. تکه ‌های مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت 4 دقیقه حرارت دهید تا طلایی شود. سپس آن را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

3. 2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و گردوی خرد شده، پیاز، سیر و کشمش را اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. 7 دقیقه بعد زعفران آب کرده، آب مرغ، آب انار، هل، فلفل شیرین، لیمو عمانی و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

4. تکه‌های مرغ را داخل این مخلوط بیندازید؛ به طوریکه پوست مرغ به سمت بالا قرار گیرد. سپس ظرف را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینه مرغ کاملا پخته شود.

5. پس از این مدت مرغ‌ها را از تابه خارج کنید و اجازه دهید سس آن غلیظ شود. کمی سرکه، نمک و فلفل اضافه کرده، سس را روی مرغ بریزید و سرو کنید.

6. این خوراک را می توانید کنار برنج میل کنید.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :چاشنیک

کد: 6720 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 3653 ساعت: 6:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
2 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
6 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
9 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
11 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟ محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.