عامل افزایش دهنده مرگ در زنان


نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد زنانی که از میزان بیشتری قند مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که میزان مصرف قند در آنان متوسط است 10 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ هستند.

به گزارش لقمه، نتایج مطالعات بسیاری حاکی از آن است مصرف بیش از حد قند احتمال ابتلای فرد را به بیماری‌هایی همچون چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش می‌دهد. هر چند نتیجه این تحقیق جدید که در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر شد نشان می‌دهد خطر مرگ در زنان مصرف کننده بیشترین میزان قند بر اثر بیماری‌های مختلف بالاتر است.

در این آزمایش اطلاعات تغذیه‌ای 350 هزار نفر جمع‌آوری سپس بررسی شد چه تعداد از آنان در طول دوره‌ 10 ساله انجام این مطالعه بر اثر بیماری‌هایی همچون سرطان و بیماری قلبی جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته محققان، زنانی که بیشترین میزان قند مازاد را با مصرف خوراکی‌هایی همچون شکلات و شیرینی دریافت کرده بودند با خطر قابل توجهی روبرو نبودند. هرچند گروهی که از قند موجود در نوشیدنی‌هایی همچون نوشابه و آب میوه مصرف کرده بودند احتمال فوت آنان به دلایل مختلف بیشتر بود؛ زیرا قند موجود در نوشیدنی‌ها به سرعت جذب شده و به افزایش قابل‌ توجه قند خون منجر می‌شود.

همچنین در این بررسی مشخص شد زنانی که از بیشترین میزان فروکتوز، قند موجود در میوه، آب میوه و نوشیدنی‌های غیرالکلی مصرف کرده بودند در طول انجام مطالعه بیشتر در معرض مرگ قرار گرفتند.

به گزارش Women's Health، به گفته محققان، فروکتوز با تولید محصول‌های نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AEGs)،‌ موجب می‌شود جداره رگ‌ها آسیب ببیند. همچنین مصرف بالای آن مقاومت به انسولین را ایجاد می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6757 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2113 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
این داروها استخوان را پوک می کند کورتن ها معمولا داروهایی هستند که علیرغم محاسنی که دارند باعث پوکی استخوان می شوند.این قبیل دارو ها بایستی توسط پزشک معالج تجویز شده و تحت نظر وی مصرف شود.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.